Resident Evil 9 Ertelenmiş Olabilir

Şimdilik resmi bir açıklama yok elbette...

Capcom tarafından Resident Evil 9 ertelenmiş gibi görünüyor. Bu iddianın kaynağı, her ne kadar elle tutulur pek bir bilgi olmasa da, Aesthetic Gamer. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Resident Evil 9, Dragon’s Dogma 2’nin Açık Dünya Teknolojisini Kullanacakmış


Eğer yeniden yapım Resident Evil 4 oyununu saymazsak, seride gördüğümüz son ana oyun Resident Evil Village olmuştu. Resident Evil 7: Biohazard ile başlayan son üçlemenin ikinci halkası iken, büyük bir merakla sıradaki ve son halkayı bekliyoruz. Şu an için Capcom tarafından yapılan resmi bir açıklama olmasa da, yaşanan yeni gelişme ile sıradaki ana oyun ertelenmiş gibi görünüyor.

Resident Evil 9 Ertelenmiş Olabilir Mi?

Daha çok Resident Evil ve Silent Hill oyunları ile ilgili olarak sızdırdığı doğru bilgiler ile ün kazanmış olan Aesthetic Gamer (diğer adıyla Dusk Golem), Discord hesabından paylaştığı yeni bilgi ile 2025 yılında satışa sunulması planlanan Resident Evil 9 oyununun şirket içinde ertelenmiş olabileceği iddiasında bulundu. Bununla birlikte, ne zaman duyurulacağına dair net bir bilgi bulunmuyor.

Resident Evil 9 Detayları Sızdırıldı

Bu olası erteleme durumuna karşılık olarak Aesthetic Gamer, Japon oyun devinin sıradaki ana oyun öncesinde başka bir Resident Evil oyununu araya sokabilirmiş. Kullanıcı, bu iddiasını destekleyen söylemlere de denk geldiğini sözlerine ekliyor olsa da elinde net bir bilgi yokmuş.

Hatırlayacağınız üzere Capcom firmasının halihazırda beş farklı Resident Evil oyunu üzerinde çalıştığı söylenmişti. Bunlardan bir tanesi Resident Evil 9 iken, diğerlerinden ikisinin Resident Evil CODE: Veronica X Remake ve Resident Evil 5 Remake olabileceği tahmin ediliyor. Bildiğiniz gibi Capcom, Aralık ayında yaptığı açıklama ile yeniden yapım Residen Evil’lar geliştirmeye devam edeceğini müjdelemişti.

Exit mobile version