Resident Evil 9, En Büyük Bütçeli Resident Evil Olabilir

En erken 2025 yılında çıkacakmış...

Resident Evil 9 hakkında yeni söylentiler dolaşmaya devam ediyor. Resident Evil ve Silent Hill hakkında sızdırdığı bilgiler ile itibar kazanmış olan Aesthetic Gamer, yeni edindiği bilgileri bizlerle paylaştı.


İlginizi Çekebilir: Resident Evil 9 Detayları Sızdırıldı


Resident Evil serisi bildiğiniz gibi 2019 yılından bu yana bir yeniden yapım, bir ana seri oyunu çizgisinde ilerliyor. Yani hem serinin klasik yapımlarının modernleştirilmiş versiyonlarını, hem de güncel oyunları görüyoruz. Resident Evil Village 2021 yılının Mayıs ayında çıkmış iken, Resident Evil 9 oyunun ne zaman çıkacağı ise büyük bir merak konusu.

Geçtiğimiz yıl içerisinde devasa bir sızıntı yaşanmış ve henüz Capcom tarafından onaylanmamış olsa da bazı bilgiler ortaya çıkmıştı. Şimdi de Aesthetic Gamer (diğer adı ile Dusk Golem) tarafından Discord üzerinden ilginç yeni bilgiler aktarıldı.

Yeni Resident Evil 9 Detayları

Şimdiye kadar olan en büyük bütçeli Resident Evil olacağı söylenen Resident Evil 9, hem bir kapının kapanışı hem de yeni bir kapının açılışı olacakmış. Her ne kadar son üçlemenin ilk iki oyunu için bir devam niteliği taşımayacak olsa da, hikayesi Resident Evil Village ile eş zamanlı olarak planlandığı için bir nevi kapanış perdesi niteliği taşıyacakmış. Seri genelinde açık kapı bırakılan birçok kapıyı kapatacak olup, Resident Evil markası için yeni bir yönün çizilmesine de sahne olacak deniyor. Diğer bir deyişle, sıradaki oyunun Resident Evil Village için doğrudan bir devam oyunu olmamasını bekleyebiliriz.

Resident Evil 9 Detayları Sızdırıldı

Son olarak, Aesthetic Gamer tarafından bahsedilen bir diğer konu ise oyunun çıkış dönemi oldu. Bildiğiniz gibi önceden, yine Aesthetic Gamer tarafından, 2025 yılı içerisinde çıkacağına işaret edilmişti. Söylenene göre sıradaki ana Resident Evil oyunu, 2018 yılından bu yana geliştiriliyormuş. Eğer Japon oyun devi geliştirilme sürecini herhangi bir hızlandırmaz ise önceden işaret edildiği gibi yine 2025 yılı içerisinde bizlerle olacağı söylenmiş. Bundaki en büyük etken ise Resident Evil 4 Remake olarak gösteriliyor.

Exit mobile version