Resident Evil 8 Geliyor! Üstelik Yepyeni Bir Halde

Bazı haberler vardır, başlığı okuduğunuzda korkmaya başlarsınız.

resident evil 8

Bugün Resident Evil 8 ile alakalı yeni bir sızıntı haberiyle karşınızdayız. Twitter’da verdiği sızıntılar ile ünlü olan ve verdiği sızıntılar büyük ölçüde doğru çıkan kullanıcıdan gelen habere göre yeni bir Resident Evil oyunu geliyor. Ayrıntılara ve bahsedilen tweet’e haberin devamından ulaşabilirsiniz.


İlginizi Çekebilir: Gelmiş Geçmiş En İyi Korku Oyunları (PC)


Resident Evil 8 Yolda!

Resident Evil 3 sızıntısını yapan ve hali hazırda Silent Hill ile ilgili tüm sızıntıları internete yayan bir hesabı takipteyiz. Sızıntıları ile ünlü “AestheticGamer, aka Dusk Golem” Twitter hesabı sahibinden yeni bir haber ile karşı karşıyayız.

Yayınlanan sızıntıya göre önümüzdeki yıl içerisinde yeni bir Resident Evil oyunu geliyor. Ana oyunlarıyla ünlü olan Resident Evil serisi için gelecek oyunun Resident Evil 8 olduğunu öngörebiliriz. Ancak sızıntıyı yapan kişi oyunun adının Revelations 3 olabiliceği ile ilgili de bir ek yapmış durumda.

Küçük oyun tamamlandı. Bu ay benim tarafımdan olmayan daha çok detay ortaya çıkacak ama bir kaç şeyi daha açıklığa kavuşturmam lazım. Resident Evil 2021, Resident Evil 8’dir fakat her zaman RE8 değildi. Geliştirme aşamasının büyük kısmında Revelations 3 olarak var olmuştur.

Önümüzdeki yıl içerisinde yeni bir Resident Evil oyunu satışa çıkacak. Bu oyun üçüncü şahıs kamerasıyla geliştirilip kullanıcılara sunulacak.

Bilgiler resmi bir kaynaktan olmadığı için kesinliği tartışılır durumda. Ancak bu Twitter adresinden yapılan sızıntıların, şu ana kadar doğru çıktığını da bilmekteyiz. O yüzden takipte kalıp tüm ayrıntıları sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.


İlginizi Çekebilir: Netflix Resident Evil Dizisinden Yeni Detaylar!


Sizlerin de konuyla alakalı fikirleriniz varsa hemen aşağıda bulunan yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz. Ayrıca Facebook ve Twitter adreslerimizi takip ederek oyun gündeminden anlık olarak haberdar olabilirsiniz.

Exit mobile version