Resident Evil 4 Remake Xbox One için de Geliyor Olabilir

Xbox One sahipleri de sevinmesin mi?

Eğer Amazon listelemesi bir hata değil ise, Resident Evil 4 Remake Xbox One için de geliyormuş gibi görünüyor. Ne var ki şu anlık ne perakendeci devi ne de Capcom tarafından resmi bir teyit açıklaması gelmiş değil. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Resident Evil 4, PlayStation 4 için de Geliyor Mu?


Önümüzdeki yıl, bir başka klasikleşmiş ve Resident Evil serisinin en çok beğenilenleri arasında görülen Resident Evil 4 oyununun yeniden yapım versiyonu ile karşılaşacağız. 2020 yılından bu yana sık sık hakkında ortaya atılan iddiaların ve söylentilerin ardından, Haziran ayındaki State of Play yayınının tam da açılışında gösterilmişti.

Her ne kadar PC (Steam), PlayStation 5 ve Xbox Series için duyurulmuş olsa da, Tokyo Game Show 2022 fuarındaki Capcom sunumu sırasında yapılan duyuru ile oyunun PlayStation 4 versiyonunun da olacağını öğrenmiştik. Hal böyle olunca, Xbox One versiyonunu da göreceğimizi tahmin ediyorduk. Ne var ki Japon oyun devinin ağzından henüz eski nesil Microsoft konsoluna ilişkin bir açıklama gelmemişti.

Resident Evil 4 Remake Xbox One için de Geliyor Mu?

Yakın bir zaman önce, sürpriz bir gelişme ile yeniden yapım Resident Evil 4 oyununun Xbox One versiyonuna Amazon UK listelemesinde yer verildi. Bir hata sonucu listelemeye dahil olma ihtimali olsa da, perakendeci devi halihazırda ön-siparişleri almaya başlamış bile. Öte yandan, resmi Resident Evil 4 sayfasında Xbox One versiyonuna ilişkin bir güncellemeye gidilmiş değil.

resident evil 4 xbox one amazon uk

Yaşanan bu gelişmenin ardından Twitter hesabından paylaşımda bulunan AestheticGamer, Capcom firmasının her daim PlayStation 4 ve Xbox One versiyonlarını da düşündüğünü ama bunları resmi olarak duyurma şeklinin biraz garip olduğunu dile getirdi. Her ne olursa olsun, eğer Amazon UK listelemesi bir hata değil ise, bir önceki nesilden hiçbir konsol sahibinin dışarıda bırakılmaması çok hoş bir gelişme diyebiliriz.

Yeniden yapım Resident Evil 4 oyununda, orijinalinin özüne sadık kalınacak ve hem görsellik hem de kontroller açısından modern hale getirilecek. Leon Scott Kennedy deneyimlerinin de getirisi olarak biraz daha korkusuz olacak iken, Las lagas parazitinin yarattığı çılgınlığın kontrolündeki insanların tam anlamıyla yansıtılabilmesi için de Ganado’lar da yeniden tasarlanacak.

Exit mobile version