Resident Evil 4 Remake VR Modu Hazırlanıyor

Ücretsiz olarak yayınlanacak...

Resident Evil 4 Remake VR Modu Hazırlanıyor

Capcom, PlayStation VR2 sahiplerini sevindirecek bir duyuruya imza attı. Bugün itibarıyla Resident Evil 4 Remake VR çalışmaları başladı. Bizleri bekleyecek deneyim hakkında herhangi bir detay verilmemiş olsa da, öğrenmek için fazla beklemek durumunda olmayabiliriz.


İlginizi Çekebilir: Resident Evil 4 Remake Hakkında Yeni Oynanış Detayları


Resident Evil 4 Remake ile buluşmaya hemen hemen bir aylık bir zaman kaldı. PC, PlayStation 4, PlayStation 5 ve Xbox Series için geliştirilmekte olan oyun ile 24 Mart 2023 tarihinde buluşacağız. Capcom tanıtımlara hız vermişken, bugün Gran Turismo 7, Horizon Call of the Mountain ve Resident Evil Village dahil pek çok oyun ile çıkmış olan PlayStation VR2 sonrasında, yeniden yapımın da sanal gerçeklik cihazı için uyumluluk güncellemesi alıp almayacağı merak konusu olmuştu.

Resident Evil 4 Remake VR Modu Resmiyet Kazandı

Japon oyun devi tarafından Twitter üzerinden yapılan paylaşımla, bu yönde bir çalışmanın başladığı resmi olarak duyuruldu. Şimdilik, çıkış tarihi dahil, herhangi bir detay verilmemiş olsa da PlayStation VR2 sahibi PlayStation 5 kullanıcılarına ücretsiz indirilebilir içerik olarak sunulacak. Merak edilen detayların ise yakın bir zamanda paylaşılacağı söylenmiş.

Bildiğiniz gibi Capcom, Resident Evil 7: Biohazard ve Resident Evil Village oyunları için de sanal gerçeklik cihazı ile oynamak için destek sunmuştu. Bununla birlikte, Resident Evil 4 için de benzer bir desteğin Oculus Quest 2 ile sunulmuştu. Bu açıdan baktığımızda, büyük ihtimalle Oculus Quest 2 versiyonundaki yöntem PlayStation VR2 versiyonu için de uygulanacak. Elbette resmi detaylar açıklandığı zaman net bir şekilde anlayacağız.

Exit mobile version