Resident Evil 4 Remake, Serinin Steam Rekorunu Kırdı

Yeni oyun, seriye her yönden yaradı...

Resident Evil 4 Remake, Serinin Steam Rekorunu Kırdı

Resident Evil 4 Remake, serinin Steam üzerindeki eş zamanlı oyuncu sayısı rekorunu kırdı. Bu, Resident Evil Village oyununun ikinciliğe düştüğü anlamına geliyor. Peki yeniden yapımın güncel eş zamanlı oyuncu sayısı kaç? Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Resident Evil 4 Remake Modu The Mercenaries, Nisan’da Geliyor


Geçtiğimiz yılın Haziran ayındaki State of Play yayınında duyurulmuş olan oyun, dün itibarıyla satışa sunuldu. 2005 yılında çıkan Resident Evil 4’ün her yönden geliştirilmiş versiyonu, ilk günden itibaren oyuncuların da yoğun bir ilgisine maruz kaldı. Bunun geri dönüşü de serinin Steam mağazasında imza atılan rekor ile oldu.

Steam’deki Eş Zamanlı Resident Evil 4 Remake Oyuncu Sayısı Kaç Oldu?

SteamDB sitesindeki verilere göre yeniden yapım Resident Evil 4, 168.191 eş zamanlı oyuncu sayısını gördü. Bu, bir Resident Evil oyunu için büyük bir anlam ifade ediyor. Bir önceki rekorun 106.631 ile Resident Evil Village tarafından kırılmış olduğunu göz önünde bulunduracak olursak, serinin rekor bayrağı artık Resident Evil 4 Remake oyununa geçmiş oldu diyebiliriz.

Serinin Steam mağazasındaki diğer oyunlarının eş zamanlı oyuncu sayıları ise şöyle;

Capcom tarafından yapılan resmi açıklamayla, oyunun PC, PlayStation 4, PlayStation 5 ve Xbox Series genelindeki satış rakamları net olarak ortaya çıkacak. Bakalım son oyunun performansı ne seviyede? Gelişmeleri takipte olacağız.

Resident Evil 4 Konusu

Yine Leon Scott Kennedy rolünde olduğumuz oyunda, Birleşik Devletler başkanının kaçırılan kızı Ashley Graham’ı bulmak ve sağ salim eve geri getirmek için zorlu bir maceraya çıkıyoruz. Yolumuz ise bizi Avrupa bölgesinde, halkı gizemli bir tarikat tarafından Las Plagas ile ele geçirilmiş bir İspanyol köyüne kadar getiriyor.

Exit mobile version