Resident Evil 4 Remake Satış Rakamı Açıklandı

Göz dolduran başarı!

Capcom tarafından yapılan açıklama ile güncel Resident Evil 4 Remake satış rakamı ortaya çıktı. Büyük bir sabırsızlıkla beklenmiş olan yeniden yapım, ilk iki gününde göz dolduran bir performans sergiledi. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Resident Evil 4 Remake’teki Köy Çatışması Erken Bitirilebiliyor


Bildiğiniz gibi Capcom, Resident Evil serisinde iki farklı koldan ilerliyor. Bir yandan oyunculara yeni oyunlar sunar iken, bir yandan da klasik oyunların RE Engine ile yeniden yapıyor ve her iki tarafta da ticari başarının elde edildiği işlere imza atılıyor. Resident Evil 4 ise şimdilik yeniden yapımların sonuncusu oldu.

24 Mart 2023 Cuma günü PC (Steam), PlayStation 4, PlayStation 5 ve Xbox Series için çıkmış olan oyun, Steam mağazasındaki Resident Evil’lar arasında, Village’i yerinden ederek, en iyi çıkış yapan konumunda bulunuyor. Eş zamanlı oyuncu rekorunu da kıran Resident Evil 4 Remake, Capcom firmasını mutluluktan havalara uçuran bir satış performansı da gösteriyor.

resident-evil-4-remake-on-siparis-2

Resident Evil 4 Remake Satış Rakamı ile Göz Dolduruyor

Japon oyun devi tarafından yapılan son açıklamaya bakılırsa, çıkışını takip eden iki gün içerisinde üç milyon satış adedi geride bırakılmış. Böylesi bir başlangıcın, son dönemde yüksek ticarı başarı elde eden oyunların arasında yeniden yapım Resident Evil 4 oyununu da yazacağımızın işareti oldu diyebiliriz. Elbette zamanın akışı içerisinde daha net ortaya çıkacaktır. Şu an için Resident Evil 7: Biohazard oyununun 11.7 milyon ve Resident Evil 2 Remake oyununun da 11.2 milyon kopya satarak ilk iki sıraya yerleşmiş olduğunu belirtelim.

Peki siz Resident Evil 4 Remake hakkında ne düşünüyorsunuz? Deneme fırsatınız oldu mu? Oyunu beğendiniz mi, yoksa orijinal haliyle mi aklınızda kalmasını istiyorsunuz? Yorum kısmında buluşalım!

Exit mobile version