Resident Evil 4 Remake’teki Köy Çatışması Erken Bitirilebiliyor

Duydunuz çanın sesini...

Resident Evil 4 Remake'teki Köy Çatışması Erken Bitirilebiliyor

Bir Twitter kullanıcısı tarafından keşfedilen detaya göre, Resident Evil 4 Remake‘teki köy çatışması erkenden bitirilebiliyor. Peki bunu nasıl yapacaksınız? Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Resident Evil 4 Remake, Serinin Steam Rekorunu Kırdı


On sekiz yıl sonra yeniden yapımı ile geri dönüş yapan Resident Evil 4, son dönemde ortalığı kasıp kavuruyor. Elbette serinin en çok beğenilen oyunlarından birisi olmasının etkisinin büyük olduğunu söyleyebiliriz. Öyle ki 2005 yılında çıkan oyun, yıllara meydan okumuş ve ilk günkü zevki vermeye devam etmişti. Hiç şüphesiz ki Resident Evil 4 Remake için de bu durum geçerli olacak.

Oyunun hikayesi, başkanın kaçırılan kızı Ashley Graham’ı kurtarmak üzerine kurulu ve bizlere köyde başlayıp da baş düşmanımızın adasına kadar uzanan üç ana bölgede hem oldukça zorlu hem de keyifli bir macera yaşatıyor. Bu süreçte de pek çok farklı düşman ile yapacağımız savaşlar da bizi bekliyor.


SPOILER UYARISI: Oyunu henüz oynamadıysanız, buradan sonrasını okumamak, sizin yararınıza olacaktır.


Resident Evil 4 Remake’teki Köy Çatışması Nasıl Erken Bitirilir?

Bildiğiniz gibi senaryonun başlarında bir köy meydanına geliyoruz ve köyün yerlileri tarafından fark edilmemiz ile büyük bir kaos başlıyor. Yapmamız gereken ise kilise çanı çalana kadar dayanmak. Bu çan, orijinal oyundaki Seperate Ways senaryosunu oynayan takipçilerimizin de bildiği üzere Ada Wong tarafından çalınıyor. Ancak Twitter kullanıcısı KuyaDenzel95 tarafından yapılan paylaşım ile bu süreyi kendi başımıza kısaltmamız mümkün oluyor.

Sizin de gördüğünüz üzere, Dr. Salvador karakterinin sahneye çıktığı sinematik sonrasında, bulunduğunuz evin dışından kilise çanını görebilmek mümkün oluyor. O çanı keskin nişancı tüfeği ile vurmanız durumunda, köylüler de ellerindeki baltaları ve orakları bırakarak kilisenin olduğu tarafa bakıyorlar. Çatışma da böylece bitmiş oluyor.

Oldukça ilginç ve hoş bir detay olduğunu söyleyebiliriz. Kim bilir keşfedilmeyi bekleyen daha ne detaylar var?

Exit mobile version