Resident Evil 4 Remake Geliştirilme Aşamasında

Capcom şimdilik sessizliğini koruyor...

Yaşanan yeni bir gelişmeye göre Resident Evil 4 Remake geliştirilme aşamasında. Biz oyuncular için heyecan yaratan bu gelişmenin kaynağında, Albert Wesker seslendirmeni var. Detaylar ise haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Altın Joystick Ödülleri 2021 Kazananları Belli Oldu


Japon oyun geliştiricisi ve yayıncısı Capcom, son olarak Resident Evil Village ile karşımıza çıkmıştı. Resident Evil 7: Biohazard ile başlayan üçlemenin ikinci halkası dünya çapında büyük bir başarıya imza atmıştı. Peki seri için sırada ne var? Şu an için net olarak bilinmese de, bir süredir ortalıkta dolaşan Resident Evil 4 Remake söylentisi elbette büyük bir heyecan yaratmaya devam ediyor.

Aradan geçen yıllarda birçok iddia, sızıntı ve söylenti ile karşılaşmıştık. Mesela geçtiğimiz sene içerisinde, Resident Evil 3 (2020) oyununun yarattığı hayal kırıklığı sonrasında, projenin M-Two stüdyosundan alınmış ve geliştirilme aşamasına baştan başlanmıştı. Bu bağlamda da, çıkış yılı olarak 2022 gösterilmişti. Bir diğer detay ise, karakterlerin fonları derinleştirilecek şekilde hikayede genişlemeye gidilecek oluşu yönündeydi.

Sızıntıya Göre Resident Evil 4 Remake Geliştirilme Aşamasında

Capcom her ne kadar resmi bir şey söylenmemiş olsa da, Resident Evil 4 Remake resmi olarak geliştirilme aşamasında olduğu ortaya çıktı diyebiliriz. Yaşanan gelişmenin kaynağında ise çok yakından tanıdığımız bir isim, D.C. Douglas var. Seride Albert Wesker karakterini seslendiren Douglas tarafından, gizlilik anlaşması ihlal edilerek, ortaya çıkartılan iki farklı görüntü ile yeniden yapımın varlığı doğrulandı.

İlk ekran görüntüsünde, Capcom tarafından D.C. Douglas’a verilen konsept tasarım çalışması görülüyor. Bu çalışma, Albert Wesker’ın Seperate Ways senaryosundaki görünümünü resmediyor. İkinci görüntü ise bir özel mesajlaşmadan alıntı ve bahsi geçen çalışmayı bir başkasına gönderdiği görülebiliyor. Burada ayrıca ‘PAYLAŞMA – dava edilebilirim.’ dediğini görebiliyoruz.

resident-evil-4-remake-wesker-image

 

 

Şimdilik Capcom tarafından onaylanan herhangi bir şey olmadığı için, bu görsellerle birlikte bu haberimizdeki detayları bir söylenti olarak bir kenarda tutmakta fayda var. Ancak daha önceden sızdırdığı bilgiler ile itibar kazanmış olan kaynakların haberlerini göz önünde bulunduracak olursak, bunlar dolaylı yoldan bir onaylama da olabilir. Ne var ki bunun için birazcık beklememiz gerekebilir. Gelişmeleri takipte olacağız.

 

Exit mobile version