Resident Evil 4 Remake Demosunda TMP Nasıl Açılıyor?

Efsanevi silah, yeniden yapımla geri dönüyor...

Bildiğiniz veya bilmediğiniz üzere Resident Evil 4 Remake demosunda TMP adında gizli bir silah bulunuyor. Orijinal oyunda birçok oyuncunun severek kullandığı bu silahı açmanın da gayet basit bir yolu bulunuyor. Eğer henüz açamadıysanız, haberimizin içeriğindeki basit adımları takip ederek bu silaha ulaşabilmeniz mümkün olacak.


İlginizi Çekebilir: Resident Evil 4 Remake Demosu Gizli Zorluk Modu İçeriyor


Merakla beklediğimiz Resident Evil 4 Remake için oynanabilir bir demo, geçtiğimiz Cuma günü yayınlanmıştı. Kısa sürede yoğun bir ilgiye maruz kalan demo, düşmanlarımızın çalan kilise çanının ardından köy meydanından ayrıldıkları sinematik sahneye kadar oynamaya izin veriyor. Bu süreçte de hem oyunun atmosferi, hem de Ganado’lar ile çatışma dahil oynanış mekanikleri hakkında da epey fikir sahibi oluyoruz.

Eğer demoyu deneme fırsatı bulmuşsanız, normalinde sadece iki silah kullanabildiğimizi görmüşsünüzdür. Bir tanesi kullanıma bağlı olarak kırılan bir bıçak ve diğeri de tabanca. Ancak bir de gizli TMP var. Bu silaha orijinal oyunda tüccar vasıtası ile sahip oluyoruz. Yeniden yapımda da benzer bir durum ile karşılaşacağımıza şüphe yok. Eğer demoda da kullanmayı isterseniz, takip etmeniz gereken birkaç adım sizi bekliyor.

Resident Evil 4 Remake Demosunda TMP Silahına Ulaşmanın Yolu

İlk düşmanınız ile olan kapışmanızın ardından, envanterinizi (çantanız) bütünüyle boşaltın. Köy meydanına ulaştıktan sonra, içerisinde inek bulunan ahırın arka tarafına dolandığınız zaman bir kuyu göreceksiniz. Bu kuyu, envanterinizi boşaltmadan geldiğiniz takdirde kapalı oluyor. Ne var ki bu defa açık ve inebiliyorsunuz. Aşağıda da TMP silahının bulunduğu mavi bir kutu sizi bekliyor olacak. Aynı yerdeki varilleri kırarsanız, cephane ve başka bir bıçak bulabilmeniz de mümkün oluyor.

re4rmktmp

TMP envanterinize kalıcı olarak ekleneceği için, demoyu birden fazla kez oynamanız durumunda aynı adımları tekrar tekrar atmanız gerekmeyecek.

24 Mart 2023 Cuma günü çıkacak olan tam sürümde, büyük ihtimalle aynı kuyu açılmayacaktır. Açılsa dahi içeriğinde TMP bulamayacağımız düşünüyoruz. Malum, yukarıda bahsettiğimiz gibi, bu silahı tüccardan alıyoruz. Ancak Capcom bu, bize bir sürpriz yapıp da aynı adımları takip etmemiz durumunda kuyuyu açmamızı yine sağlayabilir. Ancak bu defa bizi farklı bir şey bekleyebilir. Bunu da tam sürüm elimize geçince göreceğiz.

Exit mobile version