Resident Evil 4 Remake Demo Tarihi Sızdı (Güncel)

Oyunu deneyebileceğimiz tarih belli oldu!

Resident Evil 4 Remake Demo Tarihi Sızdı

Güncelleme: Bu gece gerçekleştirilen Capcom Spotlight yayınında yapılan duyurunun ardından, Resident Evil 4 Remake demosu PlayStation, Steam ve Xbox mağazalarındaki yerini aldı.

***

Eğer yeniden yapım Resident Evil 4 demosunu sabırsızlıkla bekleyen bir oyuncuysanız, önümüzde saatler kaldı diyebiliriz. Vaktinden önce ortaya çıkan bir reklam ile Resident Evil 4 Remake demo tarihi sızdı. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Yeni Resident Evil 4 Remake Fragmanını Kaçırmayın


Bildiğiniz üzere, bu gece bir Capcom Spotlight yayını var. TSİ 01:30 sıralarında başlayacak iken, öncesinde başlayacak olan bir şov da söz konusu olacak. Başta Resident Evil 4 Remake olmak üzere Exoprimal, Monster Hunter Rise, Mega Man Battle Network Legacy Collection ve Ghost Trick: Phantom Detective oyunlarının sahne alacağı sunum, yarım saate yakın sürecek ve son haberleri alacağız.

Son gerçekleştirilen State of Play sırasında gösterilen Resident Evil 4 Remake fragmanının sonunda, özel bir demonun yayınlanacağı belirtilmişti. Bu bağlamda, Capcom Spotlight sunumu da beklenen olası duyuru için heyecan yaratmıştı. Yakın bir zaman önce yaşanan bir sızıntıya bağlı olarak, çıkışına iki hafta kala, yeniden yapım oyunu en nihayetinde deneme fırsatımız olacak.

Resident Evil 4 Remake Demo Yarın Yayınlanacak!

Twitter üzerindeki bazı kullanıcılar, bahsi geçen Resident Evil 4 Remake demosunun sunum sırasında görüneceğine dair Twitch reklamı gördüklerini bildiriyorlar. Hatta DanisabeastXD isimli kullanıcı, bu reklamın demonun yayında olduğuna dair bir ibare ile sona erdiğine dair bir ekran görüntüsü de paylaşmış.

Şimdilik hakkında başka bir şey ortaya çıkmış değil, ama muhtemelen Resident Evil 2 ve Resident Evil Village gibi zaman sınırlı bir demo ile karşılaşmamız olası. Bunu öğrenmek için önümüzde fazla bir zaman kalmadı. Gelişmeleri takipte olacağız.

Son olarak, Steam mağazasında zamlanan oyunlara Resident Evil 4 Remake de dahil oldu. 563.47 TL ile ön-siparişe açılan oyunun standart sürümü 887.29 iken  Deluxe sürümü ise 1070.50 TL oldu.

Exit mobile version