Resident Evil 4, PlayStation 4 için de Geliyor Mu?

Capcom, eski nesli de unutmuyor...

Resident Evil 4, PlayStation 4 için de Geliyor Mu

Tokyo Game Show 2022 fuarındaki Capcom sunumunda, müjdeli bir yeni haber geldi. Yeniden yapım Resident Evil 4, PlayStation 4 için de onaylandı. Ne var ki şu an için Xbox One ile ilgili bir şey söylenmiş değil. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Resident Evil 7, Çok Farklı Bir Oyun Olabilirmiş


Uzun bir zamana yayılan söylentilerin ardından Resident Evil 4, Haziran ayındaki State of Play sırasında duyurulmuştu. Orijinal oyunun özüne sadık kalınacak olup, hem görsellik hem de kontroller açısından modern hale getirileceği söylenmişti.

Dahası ise ana karakterimiz Leon Scott Kennedy deneyimlerinin de getirisi olarak biraz daha korkusuz olacak iken, Las lagas parazitinin yarattığı çılgınlığın kontrolündeki insanların tam anlamıyla yansıtılabilmesi için de Ganado’lar da yeniden tasarlanacağı bizzat Yönetmen Yasuhiro Anpo ve yakın bir zaman önce Capcom ile yollarını ayıran Üretici Yoshiaki Hirabayashi tarafından söylenmişti.

Bildiğiniz gibi oyun PC (Steam), PlayStation 5 ve Xbox Series için duyurulmuştu. 24 Mart 2023 tarihinde çıkışını gerçekleştirecek olan Resident Evil 4, yeni nesil sanal gerçeklik cihazı PlayStation VR2 desteğiyle de oynanabilecek.

Resident Evil 4, PlayStation 4 için de Geliyor!

Bugün itibarıyla Tokyo Game Show 2022 fuarının başlaması ile Resident Evil 4 hakkında yeni bir bilgi daha geldi. Şirket, TGS 2022 Online Program sunumu sırasında yaptığı açıklama ile PlayStation 4 kullanıcılarını da sevindirdi.

Resident Evil 4 duyurusunun ardından, bu zamana kadar oyunu eski nesle de çıkartabilmenin yolları arıyorlarmış ve en nihayetinde bir şekilde bulabilmişler. Her ne kadar sadece PlayStation 4 onaylanmış olsa da, büyük ihtimalle listeye sonradan Xbox One da eklenecektir. Ancak daha fazla bir şey söylenmiş değil. Merak edilen detayların önümüzdeki ay gerçekleştirilecek olan yeni Resident Evil Showcase sırasında verileceği belirtildi.

Exit mobile version