Resident Evil 3 Yeni Sızıntılar ile Karşınızda!

Korku tüm yenilikleriyle tekrar geliyor.

Geçtiğimiz sene duyurulan ve korkuyu iliklerinde hissetmeyi seven oyuncular tarafından heyecanla beklenen oyun Resident Evil 3 yeni sızıntıları ile karşınızda!


İlginizi Çekebilir: Mount & Blade II: Bannerlord Türkçe Dil Desteği Açıklaması


Resident Evil 3 Yeni Sızıntılar ile Karşınızda!

Bildiğiniz gibi Capcom geçtiğimiz senelerde Resident Evil serisini tekrar popüler hale getirmişti. Bunun ilk sebebinin aksiyon yerine korkuya ağırlık vermesi olduğunu söyleyebiliriz.

Ayrıca eski ve güzel Resident Evil oyunlarında remake (yeniden yapım) yapma yoluna girmiş ve Resident Evil 2 Remake’i yapmıştı.

Bu oyundan hem oyuncular, hemde şirket mutlu olmuş olacak ki şirket Resident Evil 3 için de aynı yolu izleme kararı aldı. Geçtiğimiz sene duyurulan korku oyunu fragmanından bu yana ilk defa yeni görseller geldi.

Resident Evil 3'ten sızıntı görseller

Söz konusu görseller oyuncuların bazı fikirler edinebilmesi açısından oldukça kritik bir konuma sahip. Oyunun iki modundan da görseller görüyoruz, mekan çevre tasarımlarının korkunç ve gerici olduğunu daha şimdiden hissetiriyor.

Aynı zamanda co-op modunda görseller görüyoruz ki bu görsellere pembe neon renginin hakim olduğunu söyleyebiliriz. Tahminimce tamamen farklı bir haritada ve bar, casino tarzı bir mekanda geçecek.


Steam Sayfası


Peki siz bu oyun hakkında neler düşünüyorsunuz? Bize birkaç satır bırakmayı unutmayın.

Exit mobile version