Resident Evil 3 Sistem Gereksinimleri (PC) – 2021

Korku, korku ve korku..

1996 yılında ilk defa Capcom tarafından geliştirilip piyasaya sürülen korku ve gerilim oyunu Resident Evil herkes tarafından beğenilmiş, zamane çocuklarının korkulu rüyası olmuştu. Tabii ki Capcom parayı bulunca boş durmamış bunun ardından ondan fazla oyun ve altı tane de film yapmıştı. İnişli çıkışlı bir başarı elde etmiş olan bu seri geçtiğimiz senelerde remake (yeniden yapım) topuna girmiş ve ilk meyvesi olan Resident Evil 2 Remake ile efsanevi seriyi tekrardan diriltmeye başlamış ve aslında başarılı da olmuştu. Peki siz yeni çıkacak olan Resident Evil 3 Remake için hazır mısınız? İşte Resident Evil 3 sistem gereksinimleri ve diğer detaylar!


Başlamadan önce: Resident Evil 3 Çıkış Tarihi Nedir? 


Resident Evil 3 Remake Sistem Gereksinimleri

İlk defa Resident Evil 4 (2005) ile sırt kamerasına geçen seri bugün hala aynı sistemi korumakta. Resident Evil’ın kısaca hikayesi ise bir şehri ve insanları kontrol etmeye çalışan bir şirketin hata sonucu insanları zombiye veya saldırgan yaratıklara dönüştürmesiyle başlıyor.

RESIDENT EVIL 3_20200403183424

 

Minimum Sistem Gereksinimleri

Önerilen Sistem Gereksinimleri

Yeni oyunu oynamak istiyorsanız en azından yukarıdaki donanım bileşenlerine ihtiyaç duyacaksınız. Bu, oyunu keyif alarak oynayabileceğiniz en düşük bileşenleri içerir.


Peki ya siz yeni oyun hakkında neler düşünüyorsunuz? Oyunu nasıl buldunuz? Hemen aşağıda yer alan yorumlar bölümünden Resident Evil 3 hakkında düşüncelerinizi paylaşabilirsiniz. Yorumlarınızı merakla bekliyoruz!

Exit mobile version