Resident Evil 3 Remake İçin Demo Yolda!

Nemesis ile kıyasıya mücadeleye var mısınız?

Resident Evil 3 Remake İçin Demo Yolda!

Resident Evil hayranlarının uzun zamandır beklediği Resident Evil 3 Remake hakkında bizleri heyecanlandıracak detaylar paylaşıldı. Yapılan açıklamaya göre Capcom çok yakında dijital mağazalar üzerinden oynanabilir bir demo yayınlayacak. Buna ek bazı basın mecraları da oyunu ilk elden deneme şansına erişti.

Peki Resident Evil 3 Remake bizlere neler sunacak? İşte detaylar!


İlginizi Çekebilir: Netflix Resident Evil Dizisinden Yeni Detaylar! 


Resident Evil 3 Remake Bizlere Neler Sunacak?

Yeni Resident Evil oyunu için çok kısa bir süre kaldı. 3 Nisan 2020’de resmi olarak çıkışını gerçekleştirecek olan RE3 Remake, Nemesis’in karşısına bizleri bir kez daha çıkarmaya hazırlanıyor. Peki oyun bizlere neler sunacak? Tamamen yenilenen Raccoon City, orijinal oyuna nazaran artık daha büyük.

RE Engine grafik motoru ile geliştirilen oyun, çevre detayları ve modellemeler ile kullanıcıları memnun etmeyi hedefliyor. Herhangi bir alternatif son barındırmayacak olan RE3 Remake (Orijinal RE3 alternatif sonlara sahipti), yeni nesil oyuncular için sade ve anlaşılır bir yol haritası çizecek. Böylelikle aynı oyunu tekrar ve tekrar oynuyor hissine kapılmayacağız.

RE2 Remake’in en çok eleştirilen yanı alternatif sonlara giden yolların hep tekrar hissi oluşturuyor oluşuydu.

Peki oyunda amacımız ne olacak? Bu sefer Jill Valentine kontrolümüz altında. Raccoon City’de kalan son S.T.A.R.S. üyelerinden biri olan Jill, Raccoon City’de Umbrella hakkında daha derin bilgiler edinmeye çalışıyor olacak. Bir yandan virüsün patlak vermesiyle zor durumda kalan karakterimiz, Nemesis’in elinden de bu süre zarfında kurtulmaya çalışacak. 

Paylaşılan oynanış videolarına yukarıdaki oynatıcılardan ulaşabilirsiniz. Peki ya siz RE3 Remake için heyecanlı mısınız? Düşüncelerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın.

 

 

 

Exit mobile version