Refund Me If You Can Oyunculara Meydan Okuyor

Kazanırsanız, hediye olarak para iadesi var!

Refund Me If You Can Oyunculara Meydan Okuyor

Refund Me If You Can oyunculara meydan okuyor. Eğer oyunu iki saatin altında bitirebilirseniz, Steam üzerinden iade hakkınız olacak. Konuya ilişkin detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Steam’de Geçen Haftanın En Çok Satanları: 18 – 24 Temmuz


Bildiğiniz gibi Steam mağazasının belirli iade koşulları var. Bunlardan bir tanesi, oyunu en fazla iki saat oynamış olmanız veya satın alımın üzerinden iki haftadan fazla geçmemiş olmalı. Ne var ki bazı kullanıcılar, belli başlı oyunların oynanış sürelerine baktıktan sonra, iki saat içinde bitirmeye ve paralarını geri almaya çalışıyorlar. Mağaza üzerinde buna uygun birçok oyunun bulunduğunu biliyoruz. 10.50 TL’ye satılan oyunun geliştiricisi Sungame Studio ise oyunu ile kullanıcılara meydan okuma kararı almış.

Geçtiğimiz günlerde satışa sunulmuş olan oyunun sayfasına buradan ulaşabilirsiniz. Sarah isimli bir karakteri yönetiyor ve canavar tarafından kovalanır iken, bir yandan da labirent benzeri bir kanalizasyonda çıkış yolunuzu bulmaya çalışıyorsunuz.

Refund Me If You Can Geliştiricisi Meydan Okuyor

Stüdyonun söylediğine göre, iki saatte bitirebilmek rahatlıkla mümkün oluyor. Ancak işin esprisi şu ki, geri sayımın daha menüdeyken başladığı oyunda, yüzden fazla farklı yol olduğu için haliyle kaçış yolunu bulabilmeniz iki saatten biraz fazla sürebiliyor. Oynamaya başladığınızda, para iadesi istemeden önce bitirmeyi kabul ediyorsunuz. Açılıştaki bilgilendirmede bölümün yaklaşık yedi dakika içerisinde bitirilebildiği söyleniyor. Ancak peşinizdeki yaratık ile bunun çok da kolay bir şey olmadığını net bir şekilde anlamış oluyorsunuz. Eğer denemeyi düşünüyorsanız, şimdiden kolay gelsin diyelim.

Refund Me If You Can Sistem Gereksinimleri

Exit mobile version