Redfall Xbox Series’de 30 FPS Kilidiyle Geliyor

Kullanıcılar duruma bir hayli tepkililer...

Redfall Xbox Series'de 30 FPS Kilidiyle Geliyor

Çıkışına birkaç hafta kalmış olan Redfall Xbox Series’de 30 FPS kilidi ile oyuncular ile buluşacak. Yani bir nevi kalite modunda oynamaya mecbur bırakılacağız. Performans modunun ise sonraki bir tarihte yayınlanacağı söylenmiş.


İlginizi Çekebilir: Redfall Karakter Tanıtımları: Jacob Boyer


Xbox Series kullanıcıları Arkane Studios ve Bethesda Softworks ikilisine tepkililer. Bunun nedeni ise Redfall ile ilgili olarak yakın bir zaman önce yapılan hayal kırıklığına uğratan duyuru oldu. Eğer mevcut nesil Xbox konsoluna sahipseniz ve akıcı bir deneyim için gün sayıyorsanız, başlığımızdan da edinebileceğiniz bilgi sizi bir hayli üzecek.

Redfall Xbox Series’de 30 FPS Akıcılıkta Oynanabilecek

Oyunun Twitter hesabı üzerinden yapılan duyuru ile Xbox Series için teknik özellikler ortaya çıktı. Öyle ki kullandığınız ister S olsun ister X, 30 FPS akıcılıkta oynamak durumunda kalacaksınız. İki model arasındaki fark ise 4K ve 1440p çözünürlük desteği olacak. Bunun gerekçesi ise, ilk günden iki farklı grafik modunun sunulmayacak olması. Yani her halükarda Kalite modunda oynuyor olacaksınız.

Söylenene göre, 60 FPS akıcılıkta oynayabileceğiniz Performans modunun sonraki bir tarihte yayınlanacakmış. Ne var ki herhangi bir gün belirtilmediği, beklememiz haftalar veya aylar sürebilir. Umarız fazla beklemek durumunda olmayız.

Bu paylaşımın ardından, elbette kullanıcılar duruma büyük tepki gösterdiler. Öyle ki “Harika 1 Nisan şakası, millet! Biraz geç ama beni gerçekten güldürdü.”, “Güncelleme ilk gün yaması olana kadar erteleseniz?”, “Bu şirketlerin gerçekten Battlefield 2042 gibi oyunlardan öğrenmeleri lazım. Bitmemiş oyunlar için acele etmeyi bırakın! Çıkış gününde en üst seviye oynanabilirliğe ulaşana kadar bekleyin. İnsanlar acele edilmiş düşük kaliteli bir şey oynamaktansa bekleyeceklerdir.” ve “2023 ve 60 FPS’in halen standart olmaması kural dışı.” şeklinde yorumların yapıldığını görebiliyoruz.

Söz konusu Microsoft şirketinin birinci parti stüdyosu olunca, bu elbette büyük bir sorun ve her ne ise, Bethesda Softworks şimdilik bir açıklamada bulunmuş değil. Umuyoruz ki Performans modu güncellemesi en kısa sürede yayınlanacaktır. Gelişmeleri takipte olacağız.

Exit mobile version