Redfall PC Gereksinimleri Belli Oldu

Bilgisayarınız oyun için yeterli mi?

Redfall En Düşük PC Gereksinimleri Belli Oldu

Çarşamba günü gerçekleştirilen sunum sırasında karşımıza çıkan Redfall için çıkış tarihinin açıklanmasına ek olarak, yeni bir oynanış oynanış gösterimi de yapılmıştı. Vampir temalı oyun, bu yılın merakla beklenenleri arasına yer alıyor. Bunda elbette Arkane Studios’un önceki oyunlarının da etkisi var. DEVELOPER_DIRECT sonrasında, Redfall PC gereksinimleri de açıklığa kavuştu.


İlginizi Çekebilir: Xbox ve Bethesda Softworks Sunumu Sırasında Gösterilenler


Redfall PC Gereksinimleri Ne Seviyede?

2 Mayıs 2023 tarihinde PC (Microsoft Store ve Steam) ve Xbox Series için satışa sunulması beklenen Redfall için, Arkane Austin tarafından güncellenen Steam sayfası ile ortaya çıkan detaylara göre en aşağı Intel Core i5-8400 veya AMD Ryzen 5 1600 işlemcili, 16 GB bellekli ve AMD RX 580 veya NVIDIA GTX 1070 ekran kartlı bir sisteme ihtiyacınız olacak.

En Düşük Gereksinimler

Redfall Hakkında

Hikayeye göre Massachusetts eyaletindeki oyuna adını veren ada şehrinin, bilimsel araştırmanın ters gitmesi sonucu ortaya çıkan bir vampir lejyonu tarafından kuşatılması ve güneşin engellenip adanın dış dünyadan kopartılmasını konu alıyor. Halen evrimleşme aşamasında olup şehrin kökünü kurutma hedefinde olan bu lejyonlara karşı mücadele edeceğimiz oyunda, kendi takımımızı oluşturuyoruz.

Prey oyunundaki Talos I uzay istasyonunun ve Dishonored oyunundaki Dunwall şehrinin bölüm tasarımcıları tarafından oluşturulmuş olan Redfall açık dünyasında, şehir merkezinden ormanlara kadar tarikat üyelerinin dış karakolları ve doğaüstü psişik alanlarda mücadele edecek ve gizemleri çözmeye çalışacağız.

Exit mobile version