Redfall Mayıs Ayında Satışa Sunulacakmış

Resmi duyuru yakın olabilir...

Redfall Mayıs Ayında Satışa Sunulacakmış

Arkane Austin tarafından geliştirilmekte olan Redfall ile Mayıs ayı içerisinde buluşabiliriz. Pek çok farklı kaynağı birleştiği ortak nokta, buna işaret ediyor. Elbette planda olmayan bir aksilik yaşanmaz ise. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Redfall için Yeni Fragman Yayınlandı


Redfall, geçtiğimiz Mayıs ayı içerisinde Starfield ile 2023 yılına ertelenen bir başka PC ve Xbox Series oyunu olmuştu. Gerekçe olarak ise, Arkane Austin ekibinin iddialı hedeflerinin olduğu ve bu bağlamda da olabilecek en iyi seviyeye ulaşabilmek için zamana ihtiyaçlarının olması gösterilmişti.

Zaman içerisinde çeşitli tanıtımlar yapılmış olsa da, şu an için net bir çıkış tarihi verilebilmiş değil, ama bir iddiaya göre Mayıs ayının başları hedefleniyor.

Bu konuda Microsoft, Redfall oyununun bu yılın ilk yarısında satışa sunulacağını belirtmişti. Bir süre önce de Okami13_ isimli Twitter kullanıcısı, planlanan çıkış tarihinin altı hafta kadar geriye atıldığını ve Mayıs ayının ilk haftasının hedeflendiğini dile getirmişti.

Kullanıcı tarafından ortaya atılan bu bilgi, daha sonradan hem Windows Central tarafından kendi kaynakları üzerinden elde ettiği bilgi hem de çeşitli raporlar ile desteklenmiş. Dahası ise, Forza Horizon 5 oyununun Premium sürümündeki gibi birkaç gün erkenden erişim sağlayan bir sürümünün de olacağı aktarılmış. Elbette her şeyin planlandığı şekilde gitmesi durumunda böyle bir şeyin gerçekleşebilecekmiş. Gelişmelerin ne yönde olacağını da zaman gösterecek.

Redfall Hakkında

Hikayeye göre Massachusetts eyaletindeki oyuna adını veren ada şehrinin, bilimsel araştırmanın ters gitmesi sonucu ortaya çıkan bir vampir lejyonu tarafından kuşatılması ve güneşin engellenip adanın dış dünyadan kopartılmasını konu alıyor. Halen evrimleşme aşamasında olup şehrin kökünü kurutma hedefinde olan bu lejyonlara karşı mücadele edeceğimiz oyunda, kendi takımımızı oluşturuyoruz.

Prey oyunundaki Talos I uzay istasyonunun ve Dishonored oyunundaki Dunwall şehrinin bölüm tasarımcıları tarafından oluşturulmuş olan Redfall açık dünyasında, şehir merkezinden ormanlara kadar tarikat üyelerinin dış karakolları ve doğaüstü psişik alanlarda mücadele edecek ve gizemleri çözmeye çalışacağız.

 

 

Exit mobile version