Redfall Karakter Tanıtımları: Remi De La Rosa

Karşımızda bir savaş istihkamı var!

Redfall Karakter Tanıtımları Remi De La Rosa

Layla Ellison ve Jacob Boyer sonrasında, Redfall karakter tanıtımları serisinde sahneye çıkan bir diğer isim de Remi De La Rosa oldu. Her biri ekip için kritik öneme sahip olan bir diğer karakteri daha tanıyalım. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Redfall Xbox Series’de 30 FPS Kilidiyle Geliyor


Redfall Karakter Tanıtımları Remi De La Rosa ile Sürüyor

Bildiğiniz gibi Redfall, tercihen tek başımıza oynayabildiğimiz gibi kooperatif olarak arkadaşlarımız ile oynayabildiğimiz bir oyun olacak. Aralarından seçim yapabileceğimiz pek çok karakter ve bu karakterlerin de kendilerine özgü kişilikleri ve yetenekleri olacak. Senaryo boyunca karşımıza çıkan durumlara göre de ön plana çıkacaklar. Mesela Layla telekinetik güçlere sahip iken Jacob da gizlilik ve keskin nişancı yeteneklerini konuşturacak. Bu noktada Remi ise hayatını ön cephelerde geçirmiş olan savaş istihkamı ve çok kararlı olmasının yanı sıra, robotu ile büyük çarpışmadan sağ kurtulanlara da yardım etmeye çalışıyor.

2 Mayıs 2023 tarihinde PC ve Xbox Series için satışa sunulacak olan Redfall, ilk günden de Game Pass servisi abonelerinin erişimine açık olacak. Çıkış gününde konsol versiyonu sadece Kalite moduna sahip olacağı için, Series X üzerinde 4K 30 FPS ve Series S üzerinde de 1440p 30 FPS akıcılığında oynayabileceğiz. İlerideki bir tarihte yayınlanacak olan güncellemeyle gelecek Performans modu ise 60 FPS akıcılığında oynamamıza olanak tanıyacak.

En Düşük Gereksinimler

Exit mobile version