Redfall Karakter Tanıtımları: Layla Ellison

Yavaştan karakterlerimizi de tanıyalım...

Redfall Karakter Tanıtımları Layla Ellison

Redfall için tanıtımlar devam eder iken, Bethesda Softworks ve Arkane Studios şimdi de karakterlerimizi karşımıza çıkartıyor. Yayınlanan ilk fragmanda Layla Ellison ile Redfall karakter tanıtımları da başladı. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Redfall’un Dünyasını Gösteren Yeni Fragman Yayınlandı


Esasen geçtiğimiz yıl çıkmasını beklediğimiz oyunumuz, 2 Mayıs 2023 tarihinde PC (Steam) ve Xbox Series için satışa sunulacak. İlk günden de Game Pass servisine eklenecek olan Redfall, bizi vampir lejyonları tarafından istila edilen ada şehrinde vereceğimiz hayatta kalma mücadelesine çıkartacak. Hedefimiz ise düşman ırkın kökünü kurutmak olacak.

Redfall Karakter Tanıtımları Başladı

Çıkışına bir aydan az bir zaman kalmış iken, yayınlanan yeni fragman ile oyunda yöneteceğimiz karakterlerden ilkini tanıma fırsatı buluyoruz: Layla Ellison.

Kendisi biyomedikal mühendisi olma yolunda ilerleyen ve Aevum araştırma merkezinde stajını yapan bir hanım kızımız oluyor. Günün birinde arkadaşı Jason ile sinemaya giderken uğradıkları saldırı ile hayatı değişmiş ve telekinetik güçler kazanmış.

Fragmanda da yerine göre saldırı veya savunma amaçlı kullanabildiği şemsiyesini ve buna ek olarak telekinetik güçlerini görebiliyoruz. Ancak şimdilik Jason konusuna değinilmiş değil. Muhtemelen senaryo sırasında bir şekilde karşılaşacağız, ama bu karşılaşmamız nasıl olur şimdilik bilemiyoruz.

En Düşük Gereksinimler

Exit mobile version