Redfall Karakter Tanıtımları: Devinder Crousley

Kritik öneme sahip olacak bir karakter...

Redfall Karakter Tanıtımları Devinder Crousley

Redfall karakter tanıtımları tam gaz devam ediyor. Şimdiye kadar Layla Ellison, Jacob Boywer ve Remi de la Rosa karakterlerini tanımıştık. Şimdi ise sırada Devinder Crousley var.


İlginizi Çekebilir: Redfall Xbox Series’de 30 FPS Kilidiyle Geliyor


Redfall Karakter Tanıtımları, Devinder Crousley’yi Sahneye Çıkartıyor

Devinder, bir yazar ve efsanevi hayvan avcısı oluyor. Aynı zamanda da bir mucit diyebiliriz. Gizemli ve kaçışın mümkün olmadığı bir fenomenden kaçarken kendisini vampirlerin istila ettiği Redfall kasabasında buluyor. Kendisine ait bir envanteri de ve bu, geçici çözüm için silah üretmesini sağlıyor. Mesela elektrikli mızraktan veya fırlatıldığında karakterin düştüğü yere ışınlanmasını sağlayan cihaz, bunlara güzel iki örnek olarak sayılabilir. Gördüğünüz gibi, ekibimizde kritik anlarda hayat kurtaracak bir karakter var.

Devinder Crousley için yayınlanan fragmana aşağıdan göz atabilirsiniz.

2 Mayıs 2023 tarihinde PC ve Xbox Series için satışa sunulacak olan Redfall, ilk günden de Game Pass servisi abonelerinin erişimine açık olacak. Çıkış gününde konsol versiyonu sadece Kalite moduna sahip olacağı için, Series X üzerinde 4K 30 FPS ve Series S üzerinde de 1440p 30 FPS akıcılığında oynayabileceğiz. İlerideki bir tarihte yayınlanacak olan güncellemeyle gelecek Performans modu ise 60 FPS akıcılığında oynamamıza olanak tanıyacak.

En Düşük Gereksinimler

Exit mobile version