Redfall İnceleme Puanları

Şimdilik pek parlak bir tablo yok...

Redfall İnceleme Puanları

Arkane Studios’un yeni oyunu Redfall, bugün itibarıyla çıktı. PC ve Xbox Series platformlarında bulabileceğiniz oyuna, Game Pass abonesi iseniz, ek bir ücret ödemeden erişebilmeniz mümkün oluyor. Peki Redfall inceleme puanları ne alemde? Bu sorunun cevabı, haberimizde sizi bekliyor.


İlginizi Çekebilir: Redfall İnceleme


Dishonored serisi ve DEATHLOOP ve Prey oyunları ile takdir kazanan Arkane Studios tarafından geliştirilmiş olan Redfall için kötü tablo, aslında çıkışının öncesinde oluşmaya başlamıştı. Öyle ki hayranların itirazlarına rağmen DENUVO korumasında ayak diretilmesi ve Xbox Series tarafında Performans modundan yoksun çıkması epey tepki toplamıştı.

Redfall İnceleme Puanları Ortaya Çıkıyor

Mevcut durum ise hem Metacritic hem de Steam epey karanlık görünüyor. Öncelikle Steam tarafında dört yüz altmış iki kadar kullanıcı incelemesinin % 29 kadarının olumlu olduğu görülüyor ve bu da şu anlık ‘Çoğunlukla Olumsuz’ durumunda. Metacritic tarafında ise PC versiyonunun 62 / 100 ve Xbox Series versiyonunun da 62 / 100 olduğu görülüyor.

Amerika menşeli stüdyonun, geride bıraktığımız zaman zarfında kalite ve sürükleyicilik anlamında içine çeken oyunlar ile karşımıza çıktığını ve her ne kadar oyun mecraları tarafından hayli övülmüş olsalar da istenen satış rakamlarına ulaşılamadıklarını biliyoruz. Metacritic ve Steam puanlamaları elbet zamanla değişecektir, ama böylesine kötü bir başlangıcın yapılması da şaşırtıcı olmadı değil ve geliştiricinin tabloyu olumluya çevirmek için de epey çaba sarf etmesi gerekecek gibi görünüyor.

Şimdiye kadar yayınlanan inceleme puanlarına da aşağıdan göz atabilirsiniz.

En Düşük Gereksinimler

Önerilen Gereksinimler

Ultra Gereksinimler

Exit mobile version