Redfall, İki Yeni Oynanış Özelliği Sunacak

Redfall, Dinamik Diyalog ve Trust Buff Özellikleri Sunacak

Bu yılın merakla beklenen oyunlarından olan Redfall, dinamik diyalog ve Trust Buff adıyla iki yeni mekanik sunacak. Stüdyo yönetmeni Harvey Smith tarafından verilen detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Redfall Mayıs Ayında Satışa Sunulacakmış


Arkane Studios tarafından geliştirilmekte olan Redfall ile bu yılın ilk yarısında buluşacağız. Her ne kadar net bir tarih verilmemiş olsa da, Mayıs ayının ilk haftasındaki bir günün planlandığı söyleniyor. Bizleri oyuna adını veren ada şehrine götürecek olan oyunda, vampir lejyonlarına karşı mücadele edecek ve köklerini kurutarak mutlu sona ulaşmaya çalışacağız.

Redfall, İki Yeni Oynanış Mekaniği ile Geliyor

Tek başınıza veya beraberinizdeki üç arkadaşınız ile kooperatif olarak oynayabileceğiniz Redfall üzerine GamesRadar tarafından yapılan röportaj sırasında konuşan stüdyo yönetmeni Harvey Smith, oyun hakkında yeni detaylar paylaştı.

Bahsi geçen yeni detaylardan biri, kullanılacak olan yeni dinamik diyalog sistemi. Karakterler arası konuşmalar, oluşturduğumuz ekipten ekibe farklılık gösterecekmiş. Bu süreçte birbirleriyle sohbet edecek ve birbirlerini tanımaya başlayacaklarmış. Bir ekipte herkes aynı karakteri seçmiş olsa dahi, sistemin işleyişinde değişme olmayacakmış.

Dinamik diyalog sisteminin yanı sıra, Trust Buff özelliğinin de olacağını söyleniyor. Bu özellik, aynı iki karakterin daha fazla yan yana gelmesi ve daha samimi etkileşime girmeleri sonucunda açılacakmış.

Her ne kadar Smith Trust Buff hakkında net bir açıklamada bulunmamış olsa da, stüdyonun hikaye anlatımı ve oynanış elementlerini bir araya getirerek farklı bir deneyim sunmayı hedeflemesi şaşırtıcı bir durum olmadı.

Redfall Hakkında

Hikayeye göre Massachusetts eyaletindeki oyuna adını veren ada şehrinin, bilimsel araştırmanın ters gitmesi sonucu ortaya çıkan bir vampir lejyonu tarafından kuşatılması ve güneşin engellenip adanın dış dünyadan kopartılmasını konu alıyor. Halen evrimleşme aşamasında olup şehrin kökünü kurutma hedefinde olan bu lejyonlara karşı mücadele edeceğimiz oyunda, kendi takımımızı oluşturuyoruz.

Prey oyunundaki Talos I uzay istasyonunun ve Dishonored oyunundaki Dunwall şehrinin bölüm tasarımcıları tarafından oluşturulmuş olan Redfall açık dünyasında, şehir merkezinden ormanlara kadar tarikat üyelerinin dış karakolları ve doğaüstü psişik alanlarda mücadele edecek ve gizemleri çözmeye çalışacağız.

Exit mobile version