Redfall Çıkış Fragmanı

Vampirler ile çatışmaya bir haftadan az kaldı!

Redfall Çıkış Fragmanı

Önümüzdeki hafta içerisinde PC ve Xbox Series için satışa sunulacak ve ilk günden de Game Pass servisine eklenecek olan Redfall çıkış fragmanı ile karşımızda. Ayrıca oyunun nihai PC gereksinimleri de açıklandı. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Redfall Xbox Series’de 30 FPS Kilidiyle Geliyor


Redfall Çıkış Fragmanı Yayınlandı

“Dördümüz beraber karanlığa karşı…”

Oyunculara tek başlarına ya da diğer üç arkadaşlarıyla birlikte vampirlerle savaşma imkânı sunan ve Arkane Austin tarafından geliştirilen hikâye tabanlı birinci şahıs nişancı oyunu Redfall, 2 Mayıs’ta çıkıyor. Çıkışın hemen öncesinde de bu çıkış fragmanıyla vampir avlamanın heyecanını herkese yaşatıyor.

Kült Black Hole Sun şarkısının yeni ve özel bir yorumunun yer aldığı fragmanda, kahramanlarımızın havada uçuşan mermiler ve özel güçler eşliğinde eski bir Massachusetts kasabasından psişik yeraltı dünyalarına kadar yaptıkları yolculuk gösteriliyor. Vampir efendileri de dahil HERKESİN kahramanlarımızın peşinde olduğu bu dünyada, dörtlünün ellerindeki tüm kozları kullanması gerekiyor.

Redfall Xbox Series X|S ve PC için önümüzdeki hafta 2 Mayıs’ta çıkıyor. Oyuncular hemen ön sipariş verebilir veya Game Pass ile oyun çıktığı gün oynayabilir.

En Düşük Gereksinimler

Önerilen Gereksinimler

Ultra Gereksinimler

Exit mobile version