Red Dead Redemption 2’nin Yeni Nesil Güncellemesi Rafa Mı Kalktı?

Gözler Rockstar Games tarafından yapılacak olan açıklamada...

Görünüşe göre Red Dead Redemption 2’nin yeni nesil güncellemesi için daha epey bir süre bekleyeceğiz veya beklemeyi bırakacağız. Çünkü, gelen yeni haberler umut ışığını iyiden iyiye söndürüyor. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Rockstar Games Red Dead Online Desteği Açıklamasında Bulundu


Geçtiğimiz hafta içerisinde sizlerle paylaşmış olduğumuz haberimizde, TezFunz2 isimli ve içeriden aktardığı bilgiler ile ün kazanmış olan kullanıcının Grand Theft Auto 4 ve Red Dead Redemption Remastered versiyonlarının bir süre öncesine kadar Rockstar Games gündeminde olup da sonradan rafa kalktığına dair sızdırdığı bilgileri aktarmıştık. Her ne kadar o zamanda henüz resmi bir açıklama yapılmadığı için, Grand Theft Auto: The Trilogy – Definitive Edition kaynaklı olduğu tahmin edilmişti.

Red Dead Redemption 2 PS5 Xbox Series

Red Dead Redemption 2’nin Yenil Nesil Güncellemesi Gelecek Mi?

Hatırlayacağınız üzere, yakın bir zaman önce de Rockstar Games tarafından resmi sayfa üzerinden bütünüyle Grand Theft Auto 6 oyununun geliştirilme aşamasına odaklanıldığına dair bir açıklama yapılmıştı. Aynı açıklamada, bilhassa Red Dead Online desteğinde vites düşürüleceğini öğrenmiştik. Bu da, her ne kadar henüz bir teyit olmasa da, haliyle Grand Theft Auto 4 ve Red Dead Redemption Remastered projelerinin rafa kalkmasının gerekçesi olarak görülebilir. Muhtemelen Red Dead Redemption 2 de bu listeye dahil oldu.

Bildiğiniz gibi TezFunz2, Grand Theft Auto 4 ve Red Dead Redemption Remastered ile ilgili haberde, ikinci oyunun yeni nesil güncellemesi üzerinde çalıştığını ama ne zaman yayınlanacağını bilmediğini söylüyordu. Yakın bir zaman önce GTA Forums üzerinden yeni bir açıklama yapan kullanıcı, Rockstar Games şirketinin bahsi geçen güncellemenin Enhanced Rockstar Editor modu ile şimdilik rafa kalktığı veya iptal edildiğini dile getirdi.

Konuya ilişkin olarak Amerika menşeli geliştirici ve yayıncı tarafından henüz yapılmış bir açıklama yok, ama uzun zamandır hakkında sayısız iddia ve söylenti ile karşılaştığımız ve büyük bir sabırsızlıkla beklenen Grand Theft Auto VI oyunun merkeze alındığını söyleyebiliriz. Bu da haliyle diğer tüm projelerin askıya alınması veya iptal edilmesi ile sonuçlanmış gibi görünüyor. Gelişmeleri takipte olacağız.

Exit mobile version