Red Dead Redemption 2’nin Steam Fiyatı Yükseldi

Oldu mu şimdi Rockstar Games?

Rockstar Games tarafından yapılan yeni hamle ile Red Dead Redemption 2’nin Steam fiyatı yükseldi. Detaylar haberimizde sizi bekliyor.


İlginizi Çekebilir: GTA 6 Tanıtımı Öncesi Rockstar Games Sürpriz Bir Değişikliğe Gitti


Ekim ayının sonlarına doğru yapılan duyurunun ardından, Salı günü itibarıyla Steam mağazasında artık Türk Lirası yerine MENA-USD para birimi ile satın alım yapabiliyoruz. Bu geçiş sonrasında geliştiricilerin ve yayıncıların bölgesel fiyatlandırma için elle giriş yapmaları bekleniyordu.

Valve yayıncılar için bir duyuruda bulunmadığı için çoğu geliştirici ve yayıncı, haberdar olmadığı için de henüz fiyatlandırma yapmış değil ama bu geçişi fark edenler beklenen düzenlemelere gitmiş olsalar da elbette insaflı davranmayan ve burnundan kıl aldırmayanlar da yok değil. Mesela Rockstar Games gibi. Öyle ki Red Dead Redemption 2’nin Steam fiyatı yükseltildi.

Red Dead Redemption 2'nin Yenil Nesil Güncellemesi Rafa Mı Kalktı

Red Dead Redemption 2’nin Steam Fiyatı Arttı: Güncel Olarak Ne Kadar?

Oyunun MENA-USD için belirlenen fiyatı ilk başta 39.93 idi, ama Rockstar Games tarafından yapılan müdahale sonucunda artık 59.99 MENA-USD olarak görünüyor ki bu da güncel kur ile 1.730 TL’ye denk geliyor.

Ülkemizdeki oyun severler arasında büyük yankı uyandıran bu artış, her ne kadar henüz resmi bir açıklama getirilmemiş olsa da şirketin bölgesel fiyatlandırma konusundaki politika değişikliğini de ortaya koymuş oldu.

Bu hamlenin diğer yayıncıların da dikkatini çekmesi ile bir akıma dönüşebileceği tahmin ediliyor iken, Rockstar Games şirketinin gelecekte çıkartacağı diğer oyunlarında izleyeceği fiyatlandırma politikasının da bir ön gösterimi olabilir.

Exit mobile version