Red Dead Redemption 2 Epic Games Mağazasında da Zamlandı

Epic Games Store da üzdü...

Steam mağazasının ardından, Red Dead Redemption 2 Epic Games mağazasında da zamlandı. Eğer bugünden önce alamadıysanız, geçmiş olsun. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Ücretsiz Epic Games Store Oyunu (16 Mart)


Geçtiğimiz haftalarda sizinle paylaştığımız haberimizde de aktardığımız üzere, Rockstar Games oyunları Steam mağazasında fahiş oranda zamlanmıştı. Grand Theft Auto V 550 TL, Criminal Enterprise Starter Pack 185 TL, Red Dead Redemption 2 1150 TL ve Red Dead Online da 375 TL üzerinden satılmaya başlanmıştı. 

Steam mağazasında yaşanan zammın ardından, gözler rakibi Epic Games Store tarafına dönmüştü. O dönemde eş zamanlı bir artış olmadığı için, elbette bize sunulmuş ikinci bir şans olarak görmüş ve bahsi geçen oyunları eski fiyatları üzerinden kütüphanelerimize eklemeye yönelmiştik. Eğer bugüne kadar ekle(ye)mediyseniz, geçmiş olsun. En azından Red Dead Redemption 2 için. Epic Games şirketi de Rockstar Games oyununun fiyatını güncelledi. 

NiDpJU9G36mmkWEzUS2RJa-1200-80

Red Dead Redemption 2 Epic Games Mağazasında Ne Kadar Oldu?

Buradan da görebileceğiniz üzere, Vahşi Batı temalı oyunun Epic Games Store fiyatı da artık 1150 TL oldu. Bu elbette biz Türk oyuncular için başka bir kötü gelişme, kötü bir haber oldu. Her iki mağazada da ucuza oyun alabilmek kavramı bütünüyle ortadan kalktı.  

Bu noktada indirimlerin ne kadar etkili olduğu / olacağı sorusunun yanıtını da Steam İlkbahar İndirimi bir kez daha vermiş oldu. Hatırlayacağınız üzere, Steam Kış İndirimi sırasında Red Dead Redemption 2 98.67 TL’ye kadar düşmüştü. Halihazırdaki kampanya döneminde ise % 67 indirim ile 379.50 TL’ye satılıyor. Bu, zamlanmadan önceki fiyatından dahi yüksek bir seviye ve hayli üzücü bir durum oluyor. 

Umarız ileride sizlere bu yönde daha güzel haberler vermeye başlayabiliriz, ama şu durumda pek parlak bir durum yok. Bu arada, hazır lafı açılmış iken, Steam İlkbahar İndirimi haberimize buradan göz atabilirsiniz. 

Exit mobile version