Red Dead Online Artık Ayrı Satılacak!

Hikayeyi istemeyenler sevinebilir, tabii varlarsa.

Rockstar tarafından yapılan resmi açıklamaya göre Red Dead Online, Red Dead Redemption II’den ayrılarak bağımsız bir yapım haline gelecek. İşte konu hakkında merak edilen tüm detaylar!


İlginizi Çekebilir: PS Plus Aralık 2020 Oyunları Sızdı!


Red Dead Online Bağımsız Yapım Olacak!

Hemen yukarıda da bahsettiğimiz gibi Rockstar Games tarafından yapılan resmi açıklamaya göre Red Dead Redemption II’de yer alan Red Dead Online, bundan böyle bağımsız olarak kendi başına satın alınabilecek. Bu değişiklik hem konsollar hem de bilgisayarlar için geçerli olacak.

Yani Red Dead Online’ı kendi başına satın alabileceksiniz ancak tabii ki ücretsiz olmayacak.

RDR 2 Türkçe Yama Nasıl İndirilir ve Nasıl Yüklenir?

Red Dead Online’ın bağımsız sürümü 1 Aralık 2020 tarihinde satışa sunulacak ve yurt dışında 20 dolar fiyat etiketi ile satışa sunulacak. Ülkemizdeki fiyat etiketinin nasıl olacağı ise henüz bilinmiyor.

Öte taraftan çıkışını izleyen ilk birkaç ay boyunca, ya da daha spesifik olarak 15 Şubat 2021 tarihine kadar, yüzde 75 indirimli olarak 5 dolar fiyat etiketi ile satışa sunulacağını hatırlatalım.

RDR 2 Online’ı PlayStation 4 ya da PlayStation 5 üzerinde oynayacaksanız PS Plus, Xbox One ya da Xbox Series üzerinde oynayacaksanız da Xbox Live Gold aboneliğine sahip olmanız gerekecek.

Burada kafa karışıklığı yaratmamak adına Red Dead Redemption II’nin dahili olarak Red Dead Online ile geleceğini hatırlatalım. Yani hikayeli sürümü satın alırsanız ya da zaten sahipseniz ek bir ödeme yapmanıza gerek yok.

Bu arada Red Dead Online’ın yaklaşık 123 GB dosya boyutuna sahip olduğunun da altını çizelim.

2021 yılında yolumuzun üzerinde GTA Online’ın bağımsız bir sürümü de bulunuyor. Öte taraftan bu kritik adımın atıldığı ilk oyun Red Dead Online olarak öne çıkacak.


İlginizi Çekebilir: RDR 2 Türkçe Yama Nasıl Yüklenir?


Peki siz bu adım hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce alınan bu karar mantıklı mı yoksa hikayeden bağımsız bir oyun sunmak saçma mı? Konu hakkındaki görüşlerinizi hemen aşağıda yer alan yorumlar sekmesinden bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Exit mobile version