RE ve The Witcher Karakterleri Cyberpunk 2077’de Yaratıldılar

Ortaya çıkan sonuçlar muazzam!

RE ve The Witcher karakterleri ve dahası bir Reddit kullanıcısı tarafından Cyberpunk 2077 oyununda yeniden yaratıldılar. Ortaya çıkan sonuçlar ise görmeyi isteyeceğiniz türden. Detaylar ise haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Cyberpunk 2077 PS5 ve Xbox Series Versiyonları Yayınlandı


2012 yılında duyurulmuş olan Cyberpunk 2077, 10 Aralık 2020 tarihinde PC (Epic Games Store ve Steam), PlayStation 4 ve Xbox One için satışa sunulmuş olup geriye uyumluluk desteği sayesinde mevcut nesil konsollar üzerinde de oynanabiliyordu. 22 Şubat 2022 tarihinde PlayStation 5 ve Xbox Series versiyonu da yayınlanan oyun için kötü günler büyük ölçüde geride kaldı diyebiliriz.

Yayınlanan irili ufaklı birçok güncellemenin ardından, oyuncuların açık dünya Rol Yapma Oyunu Cyberpunk 2077 ile ilgili olarak oyuncuların bakış açıları çoğunlukla olumlu yönde. Bu da haliyle CD Projekt RED cephesinde yüzlerin gülmesini sağlamış oldu.

Paralı asker V rolünde olduğumuz senaryoda, hayatta kalabilmek için ölüm kalım savaşı veriyoruz. Görevler boyunca şöhret kazanıp yeni geliştirmeler açarak hem karakterimizi hem de oynayış stilimizi özelleştirmenin yanı sıra, kurduğumuz ilişkiler ve aldığımız kararların da hikayeye ve oyunun geçtiği dünyaya etkisi büyük oluyor.

Bildiğiniz gibi Cyberpunk 2077 oyunun başlangıcında bizleri detaylı bir karakter yaratma ekranı karşılıyor. Her ne kadar birinci kişi bakış açısından oynayabiliyor olsak da, hayalimizdeki karakteri büyük ölçüde yaratabilmek için deyim yerindeyse kıyamet kadar seçeneğimiz var. Rahatlıkla saatlerinizi harcayabileceğiniz bu ekranı gördükten sonra, oyun dünyasındaki tanıdık simaları göreceğimize şüphemiz yoktu. Zaten zaman içerisinde de harika sonuçlar görmüştük. Bu haberimizi ise bunların bir yenisi olarak sizlerle paylaşıyoruz.

RE ve The Witcher Karakterleri Cyberpunk 2077’ye Geldiler

Bir Reddit kullanıcısı olan BLACK-_-HAND, Cyberpunk 2077 oyununun karakter yaratma ekranına saatlerini gömmüş ve Faith Connors (Mirror’s Edge: Catalyst), Ada Wong (Resident Evil 2), Yennefer (The Witcher), Ciri (The Witcher), Triss Merigold (The Witcher) ve Aloy (Horizon: Zero Dawn) karakterlerini yaratmış. Sonuçlarına ise aşağıdan bakabilirsiniz.

Cyberpunk 2077 Ada


BLACK-_-HAND’in ortaya koyduğu çalışmaları sizce nasıl olmuş? En çok hangisini beğendiniz? Düşüncelerinizi bizimle paylaşmayı ihmal etmeyin.

Exit mobile version