RDR 2 ve Minecraft Bir Araya Geldi

Minecraft oyuncularının yarattığı kurgusal dünyaların zaman zaman gerçekten de ilgi çekici olduğunu söylemek gerekiyor. Bu sefer, RDR 2 ve Minecraft oyunlarını bir araya getiren bir tasarım ile karşınızdayız.


Benzer İçerik: Minecraft Ücretsiz Oynama Nasıl Yapılır?


RDR 2’nin Minecraft Tasarımı!

DarthAngusBeef tarafından tasarlanan bu dünyanın ikonik bir Red Dead Redemption II mekanını canlandırması bir kenara koyup, bu tasarımın hayatta kalma modunda yapıldığını söyleyerek başlamak istiyorum. Bu nedenle işler biraz daha heyecan verici oluyor.

Minecraft, hayal gücüne güvenen kişiler için neredeyse sayısız miktarda inşa aracı barındırıyor ve adrenalin sevenler için hayatta kalma moduyla daha komplike bir hale getiriyor.

DarthAngusBeef tarafından yapılan bu paylaşımda, Breithwaite ailesine ev sahipliği yapan Braithwaite Malikanesi’nin Minecraft’a uyarlandığı bir tasarım görüyoruz.

Henüz bilmeyenler için bu aile, Chapter III’te yer alıyor ve hikayenin şekillenmesinde önemli bir rol oynuyor.

RDR 2 ve Minecraft Bir Araya Geldi

DarthAngusBeef, bu tasarımı daha etkili bir hale getirmek için çeşitli doku paketlerinden ve gölge efektlerinden destek aldı. Bu sayede daha gerçekçi bir tasarım ortaya çıkmış oldu.

Temelde gölge efektleri tasarıma gerçekçi bir görünüş katmış olsa da Minecraft oyuncuları genellikle bu tür efektleri sevmiyor. Bazı oyuncular için bu tür efektler, oyunun temel estetiğini bozuyor(muş). Bu nedenle Reddit içerisinde takdirlerin yanında çeşitli iğnelemeler de görüyoruz.

Her halükarda güzel bir tasarım burada olduğu için bu tip detaylara takılmanın önemi yok. Bu görüntüye baktığımda sonbahar havasındaki o ağaçların içerisinde yürüme isteği biraz içimde pekişir gibi oldu. Yani efekt olsun ya da olmasın, etkisini vermek konusunda gayet iyi gibi.


Peki siz burada yer alan tasarım hakkında ne düşünüyorsunuz? Konu hakkındaki görüşlerinizi hemen aşağıda yer alan yorumlar sekmesinden bizlerle ve diğer okurlarımızla paylaşmayı ihmal etmeyin.

Exit mobile version