RDR 2 Grafikleri Gerçekçilik Sınırları ile Büyülüyor

Elliden fazla modun kullanıldığı RDR 2 videosunda, görsel şölen sizi bekliyor!

RDR 2 Grafikleri Gerçekçilik Sınırları ile Büyülüyor

RDR 2 grafikleri gerçekçilik sınırlarının zorlanması ile göz alıyor. Eğer oyunun RTX 3090 kartında, Ultra ayarlar ile nasıl göründüğünü merak ediyorsanız, haberimizin içeriğindeki videoyu kaçırmayın. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: RDR 2 Türkçe Yama


Rockstar Games hiç şüphesiz ki sektörün en önemli geliştiricilerinden ve yayıncılarından birisi oluyor. Artık nesil başına tek tük oyunlar çıkartıyor olsalar da, hem aradan geçen yıllara değiyor hem de çıkan oyunu yıllar boyunca destekliyorlar. Bunun en büyük örneği ise tabii ki GTA 5 ve GTA Online. Halen daha yeni içeriklerin yanı sıra, yeni nesil sürümlerinin hazırlık aşamasında olduğunu hatırlatalım. Ne var ki, PlayStation Showcase 2021 sırasında önümüzdeki yılın Mart ayına ertelendiğini öğrenmiştik.

Öte yandan, Amerika menşeli şirketin mevcut güncel oyunu 2018 yılın Ekim ayında çıkmış olan Red Dead Redemption 2. Arthur Morgan karakterini yönettiğimiz Vahşi Batı temalı oyun, Red Dead Redemption’da yaşananların öncesini anlatıyor.

Binden fazla geliştirici ile tartışmalı çalışma şartları altında sekiz yıl boyunca geliştirilmiş olan oyun, detay anlamında görüp görebileceğimiz en zengin oyunlardan bir tanesi olurken, görsel anlamda son derece büyüleyici seviyede olduğunu söylemek herhalde yalan olmaz. Üzerinden yıllar geçmiş olmasına rağmen, şu zamanda bile çoğu yapım ile kafa kafaya yarışabilecek kaliteye sahip olduğunu söyleyebiliriz.

Oyunun görsel büyüleyiciliği, gerek modifikasyon üreticileri tarafından yayınlanan modlar ve teknolojinin zaman içerisinde gelişimi ile satışa sunulan yeni ekran kartları sayesinde hazırlanan videolar bir adım daha öne çıkarak karşımıza geliyor.

RDR 2 Grafikleri Gerçekçilik ile Göz Alıyor!

Geçmişte The Witcher 3: Wild Hunt, The Elder Scrolls V: Skyrim, Grand Theft Auto V ve Horizon: Zero Dawn dahil popüler oyunlar üzerine hazırladığı görselliğe odaklı videolar ile ağzımızın suyunu akıtan Digital Dreams Youtube kanalı, yakın bir zaman önce yayınladığı Red Dead Redemption 2 videosu ile bir kez daha etkileyici bir sunuma imza atmayı başardı.

Verilen bilgiye göre RTX 3090 ekran kartının kullanıldığı videoda, elliden fazla mod, Ambient Occlusion (Ortam Örtme) efetleri ile Global Illumination’ın (Küresel Işıklandırma) daha fazla geliştirilebilmesi için özel bir ReShade Işın İzleme ayarı ile birleştirilmiş. 8K çözünürlükte DLSS desteğinin de açık olduğu videoda ortaya çıkan sonucun nasıl göründüğünü tanımlamak gerekirse, muazzam ötesi olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz. Bu durum aynı zamanda Photorealistic ReShade için de geçerli ve hemen aşağıdaki videoyu izledikten sonra aynı sonucu almayı isterseniz, kullanılan modlara buradan ulaşabilirsiniz.

Exit mobile version