RDR 2 DLSS Güncellemesi Performansı Nasıl Etkiledi?

Rockstar Games tarafından geçtiğimiz saatlerde yayınlanan yeni güncelleme ile birlikte RDR 2 DLSS desteğine kavuşan oyunlardan birisi oldu. Peki söz konusu güncelleme, DLSS uyumlu ekran kartlarında performansı ne kadar etkiledi?


Benzer İçerik: RDR 2 Hakkında Bilinmeyen Gerçekler


RDR 2 DLSS ile Performansın Sınırlarını Zorluyor!

Oyun dünyasının en sevilen yapımlarından birisi olan Red Dead Redemption 2, kısa bir süre önce yayınlanan yeni bir güncelleme ile birlikte DLSS desteğine kavuştu.

Pek çok oyuncu bilgisayarının dahi sınırlarını zorlamayı başaran Red Dead Redemption 2, DLSS ile birlikte yüzde 45’e varan performans artışı sağlamayı hedefliyor.

NVIDIA tarafından yapılan açıklamalara göre GeForce RTX ekran kartı kullanıcılarının tamamı, 1080p çözünürlükte ultra grafik ayarlarında en az 60 FPS deneyim bekleyebilirler.

RDR 2 Sistem Gereksinimleri

Bağımsız testler dahilinde RTX serisinin en düşük modeli olan RTX 2060, 1080p çözünürlükte ultra yüksek grafik ayarlarında 60 FPS oyun deneyimi sunmayı başardı.

RTX 3060 Ti 1440p çözünürlükte 60 FPS sunmayı başarırken, RTX 3070 ise 4K çözünürlükte 60 FPS değerlerine rahatlıkla ulaşabildi.

Red Dead Redemption 2, 2019 yılının sonlarına doğru bilgisayarlar için yayınlandı ancak RTX 30 serisi ekran kartlarında dahi kare hızlarını sabitlemek için bazı ayarlardan taviz vermek gerekiyordu. DLSS ile birlikte bu durumun artık bir sorun olmayacağını düşünmeye başlayabiliriz.

Peki siz RDR 2 hakkında ne düşünüyorsunuz? DLSS uyumlu bir ekran kartınız var mı ve varsa performansta artış görebildiniz mi? Konu hakkındaki görüşlerinizi hemen aşağıda yer alan yorumlar sekmesinden bizlerle ve diğer okurlarımızla paylaşmayı ihmal etmeyin.

Exit mobile version