RDR 2 DLSS ile Güncelleniyor!

Son yılların en başarılı oyunlarından birisi olarak kabul edilen Red Dead Redemption II, halen ciddi satış başarılarına imza atıyor. Rockstar Games tarafından yapılan duyuruya göre RDR 2 DLSS ile güncellenmeye hazır durumda! Peki güncelleme ne zaman yayınlanacak?


Benzer İçerik: RDR 2 Oynarken Bunlara Dikkat Ettiniz mi?


RDR 2 DLSS Desteği Alacak: Ne Anlama Geliyor?

13 Temmuz tarihinde yeni bir güncelleme yayınlamaya hazırlanan Rockstar Games, bu güncelleme ile gelecek yeniliklerden bazılarını kullanıcılarla paylaştı. Açıkçası oyuna eklenecek bazı önemli detaylar var ancak bizi, bu duyurunun en altındaki başka bir duyuru daha yakından ilgilendiriyor:

“13 Temmuz güncellemesinin bir parçası olarak PC platformundaki Red Dead Redemption II ve Red Dead Online, NVIDIA GeForce RTX ekran kartlarına sahip tüm Windows kullanıcılarına NVIDIA DLSS desteği sunacak. Yeni destek kare hızlarını artıracak ve daha keskin görüntüler oluşturacak.”

DLSS, NVIDIA RTX ekran kartlarında kullanılan ve yapay zekadan yardım alan bir özellik olarak karşımıza çıkıyor. Bu sayede performanstan ödün vermeden kare hızlarını artırmak ya da grafikleri iyileştirmek mümkün hale geliyor.

Red Dead Online Artık Ayrı Satılacak!

NVIDIA DLSS Ne İşe Yarayacak?

NVIDIA, söz konusu teknolojiyi şu ifadelerle açıklıyor:

“NVIDIA DLSS (Derin Öğrenme Süper Örneklemesi) GeForce RTX GPU’lardaki ayrılmış tensör çekirdeği yapay zeka işlemcilerini kullanarak grafik performansını artıran, çığır açıcı bir yapay zeka işleme teknolojisidir.

DLSS, oyunlarınızda kare hızlarını artırıp güzel ve keskin görüntüler oluşturmak için derin öğrenme nöral ağının gücünden yararlanır.”

Hemen aşağıdan, DLSS’in performansı nasıl etkilediğine yönelik bazı çarpıcı karşılaştırmaları görebilirsiniz:

Peki siz yapılan bu açıklamalar hakkında ne düşünüyorsunuz? Konu hakkındaki görüşlerinizi hemen aşağıda yer alan yorumlar sekmesinden bizlerle ve diğer okurlarımızla paylaşmayı ihmal etmeyin.

Exit mobile version