Ratchet & Clank: Rift Apart Yeni Oynanış Videosu!

PS5’in süper hızlı SSD'si gücünü ortaya koyuyor.

Ratchet & Clank Rift Apart

Sony Interactive Entertainment ve Insomniac Games ortaklığında geliştirilen Ratchet & Clank: Rift Apart için yeni bir oynanış videosu yayınlandı. 7 dakika uzunluğunda olan oynanış videosu oyun hakkında merak edilenleri giderecek kıvamda bir sunum ortaya koyuyor. İşte detaylar!


İlginizi Çekebilir: PlayStation Plus Fiyatlarına Zam Kapıda!


Ratchet & Clank: Rift Apart 7 Dakikalık Oynanış Videosu

Sony Interactive Entertainment ve Insomniac Games ortaklığında geliştirilen Ratchet & Clank: Rift Apart için yeni bir oynanış videosu yayınlandı. PlayStation 5 için geliştirilen yapım, Marvel’s Spider-Man’i geliştiren usta stüdyo Insomniac Games’e emanet. Rift Apart, PlayStation 5’in çıkış aralığında raflardaki yerini almış olacak ve bir nevi yeni nesil konsolun teknoloji demosu işlevi görecek.

PS5’in süper hızlı SSD’si sayesinde oyuncular, oyun esnasında farklı boyutlar arasında sorunsuz bir şekilde seyahat edebilecek. Buna ek olarak DualSense, dokunsal geri bildirimi ve uyarlanabilir tetikleyicileri ile savaşa hayat verecek. Oyunda ormanlardan, fütüristik şehirlere, tarih öncesi dinozorlar döneminden, geleceğin teknolojik şehirlerine kadar birçok mekanda farklı maceralara atılacağız.

Insomniac’ın yeni nesil konsola geliştirdiği tek oyun Ratchet & Clank: Rift Apart olmayacak. Firma aynı zamanda Marvel’s Spider-Man’in ara oyunu Miles Morales üzerinde de çalışmalarını sürdürüyor. Marvel’s Spider-Man: Miles Morales bizim Miles Morales karakterinin yükselişini Peter Parker’dan farklı güçlerle birlikte deneyim etmemize olanak sağlayacak.

Paylaşılan detaylara göre oyun Marvel’s Spider-Man’in tam bir yıl sonrasını ele alacak. Noel tatili gecesinde bir enerji şirketi ile yüksek teknolojili suç ordusu arasında çıkan savaşa daha yakından tanıklık edecek ve evimizi savunmak adına elimizden geleni yapacağız. Oyun yine Ratchet’ta olduğu gibi yükleme ekranları, ray-tracing, 3D ses ve DualSense kontrolcüsünün dokunsal geri bildirim özellikleri ile farkını hissettirecek.

PS5 Teknik Detaylar


Peki ya siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Ratchet & Clank: Rift Apart ve Marvel’s Spider-Man: Miles Morales için heyecanlı mısınız? Düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Exit mobile version