Ratchet & Clank: Rift Apart Türkiye Fiyatı ve Çıkış Tarihi

Ratchet & Clank: Rift Apart Türkiye fiyatı biraz bizi üzecek...

Ratchet & Clank: Rift Apart Türkiye Fiyatı Çıkış Tarihi

Ratchet & Clank: Rift Apart Türkiye fiyatı ve çıkış tarihi, Sony tarafından yapılan resmi açıklama ile birlikte gün yüzüne çıktı. Ratchet & Clank: Rift Apart Standart Sürüm 619 TL, Ratchet & Clank: Rift Apart Dijital Deluxe Sürüm 699 TL fiyat etiketi ile mağazadaki yerini aldı.

PlayStation konsollarının en sevilen oyun serileri arasında yer alan Ratchet & Clank, PS5 ile tekrar gündeme oturmuştu. Hatta PS5 çıkış oyunları arasında en beğenilen oyun Ratchet & Clank: Rift Apart desek bile yeridir. Heyecanla beklenen oyunlardan bir tanesi olan Rift Apart için bugün beklenen iki haber gün yüzüne çıktı.


İlginizi Çekebilir: PlayStation 5 Çıkış Oyunları


Sony’nin son yıllarda yaptığı en iyi hamlelerden bir tanesi Insomniac Games ile yaptığı anlaşmadır muhtemelen: 2019 yılında Sony’e katılan şirket 2018’de Marvel’s Spider-Man’i geliştirmişti. Tam not almayı başaran oyunun ardından Ratchet & Clank serisi stüdyounun yeni hedefi haline gelmişti. 2000 – 2005 yılında seriyi geliştiren ve Insomniac’ın köklerinde yer alan seri, böylece PS5 için tekrar canlanmış olacaktı.

İlk bakışta grafikleri ile göze çarpan yapım, eski tarzı yeni nesille buluşturan oynanışıyla beğeni toplamıştı. Birçok oyun arasından öne çıkan Rift Apart çıkış tarihi ve fiyatı ise belli oldu.

Ratchet & Clank: Rift Apart Türkiye fiyatı ne kadar?

Ratchet & Clank: Rift Apart ön sipariş şu anda resmi olarak açılmış durumda. Oyunun dijital deluxe sürümünü şimdi ön sipariş verenler, oyun piyasaya sürüldüğünde aşağıda yer alan özelliklerden yararlanabilecek.

Oyunun standart sürümünü ön sipariş verenler yalnızca video oyununun kendisine sahip olacak. Dijital deluxe sürümünün avantajlarından yararlanması mümkün olmayacak. Yapılan açıklama ile oyunun fiyatı ise şöyle sıralandı:

  1. Ratchet & Clank: Rift Apart Standart Sürüm 619 TL
  2. Ratchet & Clank: Rift Apart Dijital Deluxe Sürüm 699 TL

Ratchet & Clank: Rift Apart Çıkış Tarihi Ne Zaman?

Imsomniac Games tarafından geliştirilen Ratchet & Clank: Rift Apart, 2020 yılının haziranda ayında gerçekleşen etkinlikte duyurulmuştu. Oyun duyurulduğu ilk günden itibaren dünya genelindeki milyonlarca oyuncu tarafından merak içerisinde beklenmeye başlanmıştı. Dünya çapında sayısız oyunseverin sabırsızlıkla beklediği video oyununun yayıncılığını ise Sony Interactive Entertainment üstleniyor.

Son paylaşılan fragman, video oyununun çıktığı günü bir an önce görmek isteyenleri fazlasıyla sevindirdi. Bu fragman, Ratchet & Clank: Rift Apart’ın çıkacağı tarihi de içerisinde barındırdı. Fragmanda yer alan bilgiye göre video oyunu, PlayStation 5’e resmi olarak 11 Haziran 2021 tarihinde gelecek.

Exit mobile version