Rainbow Six Siege Ücretsiz Mi Olacak?

Smurf sorunu tüm büyüyü bozdu.

İlk olarak 2015 yılında çıkışını gerçekleştiren Rainbow Six Siege, hala günümüzde oyuncu kitlesini arttırmaya devam eden başarılı yapımlardan sadece biri. Ubisoft‘un getirdiği güncellemeler ile heyecanı bir sonraki seviyeye çıkaran yapım, anlaşılan ileride tüm oyuncuların beğenisine sunulabilir. Peki RSS ücretsiz olacak mı? İşte detaylar!


İlginizi Çekebilir: RSS PS5 ve Xbox Series X Yolcusu!


Rainbow Six Siege Ücretsiz Olacak Mı?

Uzun zamandır RSS’nin ücretsiz olmasını bekleyen oyuncular için güzel bir haberimiz var. Oyunun yönetmen koltuğunda oturan Leroy Athanassoff, projenin bir gün herkese ulaşmasını istediğini dile getirdi.

Röportaj sırasında ücretsiz olacak mı sorusuna ise Athanassoff: “Bu bir şirket kararı. Ben ve ekip arkadaşlarım bunun olmasını gerçekten istiyoruz. Oyunu herkes deneyimleyebilmeli ancak oyunun ücretsiz bir oyun olabilmesi için önce smurf olayına bir çözüm bulmamız gerekiyor.” açıklamasında bulundu.

Rainbow Six Siege Ücretsiz Mi Olacak?

Smurf Nedir? – Üst seviyede olmasına rağmen yeni bir hesap açarak kendisinden daha yeteneksiz oyunculara karşı daha rahat oynayan kişilere smurf denir. Bu terim ilk olarak Warcraft oyuncuları tarafından kullanılmış ardından kalıplaşarak yayılmıştır. Günümüzde bile birçok çok oyunculu oyunlarda smurf sorunu yaşanmaktadır.

Geçtiğimiz günlerde Dota 2’de smurf kullanıcıların iyice yayılmasıyla geliştirici ekip harekete geçmiş ve 17.000 oyuncuyu engellediklerini duyurmuştu. Gelelim asıl konumuza. Yakın zamanda oyunun ücretsiz olarak sunulamayacağı açık bir şekilde ortada. Ancak ilerleyen dönemlerde gelebileceği konusunda yönetmenin açık kapı bıraktığını da belirtmeden geçmek istemeyiz.

Peki ya siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? 5. yılını dolduran yapım sizce bir gün ücretsiz olur mu Düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın.

 

 

Exit mobile version