Rainbow Six Siege 2024 İçerik Yol Haritası Detaylandırıldı

Ne yazık ki yine bir Türk operatör yok listede...

Rainbow Six Siege 2024 İçerik Yol Haritası Detaylandırıldı

Fransız yayıncı için büyük önem arz eden Rainbow Six Siege, yakaladığı popülarite ile içerik anlamında desteklenmeye tam gaz devam ediyor ve dokuzuncu yıla giriyoruz. Bu bağlamda, Rainbow Six Siege 2024 içerik yol haritası hakkında tüm detaylar da netleşti.


İlginizi Çekebilir: Assassin’s Creed: Black Flag ve Skull and Bones Karşılaştırıldı


Rainbow Six Siege 2024 İçerik Yol Haritası Neler Getiriyor?

Şimdilik sezonların başlangıç tarihi belli olmasa da, ilki ile yeni yılda karşımıza çıkacak olan Operation Deadly Omen ile bağlantılı olarak Deimos kadroya katılacak. Kendisi hedefleri otomatik olarak tespit eden ve işaretleyen DeathMARK Tracker isimli minyatür bir insansız hava aracı kullanıyor. Birincil silahları AK-74M taarruz tüfeği ve M590A1 tüfeği iken, ikincil silahı .44 Vendetta, ikincil teçhizatları parça tesirli el bombası ve Hard-Breach.

Deimos’un yanı sıra, geliştirilmiş kalkan mekanikleri, nişan tertibatı, lazer görüşü ve kabzalar dahilinde eklenti değişiklikleri, bütün kozmetikleri yönetmen için Kozmetik Dolabı, savaş bileti ve etkinlik bizi bekleyecek.

İkinci ve dördüncü sezonda ayrı ayrı üç Operator Remaster kadroya dahil oluyor. İkinci sezon için iki acemi olacak ve her oynatma listesinde görünecek iken, başlık ve üniforma için özelleştirme yapılabilecek. Bunun yanı sıra, savaş bileti sahiplerine tek kullanımlık kod verilecek. Bununla herhangi bir operatörü alabileceğimiz gibi, eğer bütün operatörlere sahipsek, R6 kredisine dönüştürebilmemiz mümkün olacak. Ayrıca yine savaş bileti ve etkinlik düzenlenecek. Dördüncü sezondaki Operator Remaster ise uzun zamandır talep edilen ABD uyrukluymuş. Ayrıca ikinci sezonda olduğu gibi yine aynı amaçla kullanılabilecek tek kullanımlık kod ve savaş bileti ile etkinlik bizi bekleyecek.

Üçüncü sezonda, yeni bir silah ile Yunan asıllı bir operatörümüz daha olacak. Bu sezonda, önceki sezonlarda olduğu gibi yine savaş bileti ve bir etkinlik planlanıyor.

Sezon detaylarına ek olarak, Ubisoft yeni yılda da hilecilere karşı sıkı önlemler almayı planlıyor iken iki ayda bir oyunun durumu ile ilgili olarak oyuncular ile iletişim kurulacakmış. Bunun yanı sıra, Azami / LMG ve operatörler dahil dengeleme ayarlamaları, Siege Kupası turnuvası, ikinci sezon ile beta aşamasından çıkacak olan pazar yeri, sekizinci sezon ile oyuna dahil olup da yeni oyuncuların alışma sürecini hızlandıracak sistemin revizyondan geçirilmiş hali Siege eSports, halat, teçhizat alımı ve yeni dinamik eşleşme 1.0 dahil oyunun geneli için iyileştirmeler ve çok daha fazlası bizleri bekleyecek.

Exit mobile version