Rainbow Six Mobile İçin Yeni Çıkış Tarihi Duyuruldu

Bekle babam bekle...

Ubisoft tarafından yapılan yeni duyuruyla, geliştirilme aşamasında olan Rainbow Six Mobile için yeni çıkış tarihi duyuruldu. Görünüşe göre oyun halen aylarca uzağımızda.


İlginizi Çekebilir: PS Plus Mobil Cihazlar ve PC İçin de Geliyor Olabilir


Bildiğiniz gibi büyük bütçeli markaların artık mobil versiyonlarını da görüyoruz. Ubisoft ise bu furyaya Rainbow Six ile dahil olmayı istemiş ve Rainbow Six Mobile da 2022 yılının Nisan ayında duyurulmuştu.

Fransız yayıncının Montreal stüdyosu bünyesinde kurulmuş olan ayrı bir ekip tarafından üzerinde çalışılan ve Rainbow Six Siege deneyimi sunacağı söylenen ücretsiz taktiksel birinci şahıs oyunu, Android ve iOS tabanlı cihazlar için App Store ve Google Play üzerinden yayınlanacak.

Rainbow Six Mobile İçin Yeni Çıkış Tarihi Ne Zaman?

Duyurulduğu günden bu yana Birleşik Devletler, İngiltere ve Kanada kapsamında beta sürecinde olan Rainbow Six Mobile, her ne kadar 2023 yılında yayınlanması hedeflenmiş olsa da, zaman içerisinde pek çok kez ertelenmişti. Şimdi ise 2024 yılının Eylül ayında oyuncular ile buluşması planlanıyor.

Önemli yenilikler ile oyuncuların karşısına çıkması istenen oyunda, halihazırda gecikmeler, kontrollerin kötü oluşu ve yapay zeka sorunları ile başa çıkılmaya çalışılıyor. Yeni ertelenme kararının arkasındaki neden olarak da bu gösteriliyor.

Rainbow Six Mobile Resmi Olarak Duyuruldu!

Her biri beşer oyuncudan oluşan iki takımı karşı karşıya getirecek olan oyunda, bir taraf saldırır iken diğer taraf ise savunmada olacak. Saldıranlar tarafı, istihbarat elde edebilmek ve yıkılabilir çevreden stratejik olarak geçebilmek için gözlem insansız hava araçları (drone) konuşlandırabilecekler. Savunanlar tarafı ise Saldıranlar tarafının bütün giriş noktalarına barikat kurmak ve konumlarını güvence altına alabilmek için casus kameralara veya tuzaklar kurmaya başvurmak durumunda olacaklar. Strateji ile ekip çalışmasının bir arada kullanımının büyük önem arz edeceği oyun, galibiyete giden yolda saldırı ile savunma arasında yoğun bir çatışmaya sahne olacak.

Eğitimi yüksek olan operatörlerden oluşan takımda, her bir birimin kendisine özgü beceri seti, silahları, cihazları bulunacak iken, özelleştirme yapabilmek de mümkün olacak. Bank, Border ve Clubhouse gibi simgesel Rainbow Six Siege haritalarının da bulunacağı Rainbow Six Mobile oyununda, Bölge Kontrolü ve Bomba gibi PvP modlarına da yer verilecek.

Exit mobile version