Rainbow Six Mobile Resmi Olarak Duyuruldu!

Rainbow Six Siege deneyimi mobile taşınıyor...

Rainbow Six Mobile Resmi Olarak Duyuruldu!

Bildiğiniz gibi büyük bütçeli markaların artık mobil versiyonlarını da görüyoruz. Call of Duty, PUBG, geliştirilme aşamasında olan Battlefield ve Apex Legends, bunların başında geliyor. Bugün ise Rainbow Six Mobile resmi olarak duyuruldu. Yeni oyun ile ilgili ilk detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Ücretsiz Ghost Recon Frontline Duyuruldu!


Hemen her alanda ve türde en az bir oyun ile karşımıza çıkmaya çalışan Ubisoft, bildiğiniz gibi geride bıraktığımız zaman zarfında The Division: Heartland, Tom Clancy’s XDefiant ve Ghost Recon Frontline duyurularına imza atmıştı. Bu yılın sonlarına doğru yayınlanacak olan Rainbow Six Mobile da bugün itibarıyla ortaya çıktı. Görünüşe göre Fransız yayıncı, mobil oyun sektöründe beklenenden çok daha fazla oyun ile yer almayı istiyor.

Rainbow Six Mobile Geliyor!

Ubisoft Montreal bünyesinde kurulmuş özel bir ekip tarafından geliştirilmekte olup da Rainbow Six Siege deneyimi sunacağı söylenen ücretsiz taktiksel birinci şahıs oyunu, Android ve iOS tabanlı cihazlar için App Store ve Google Play üzerinden yayınlanacak. Mobil cihazlar için optimize edilmiş olan oyunu, düzenlenecek olan testlere katılarak önceden deneyebileceksiniz. Bunun için buradan kaydınızı yaptırabiliyorsunuz.

Verilen detaylara göre oyuncular, ana oyun modu olacak beşe beş Saldıranlara Karşı Savunanlar çatışmalarında karşı karşıya gelecekler. Saldıranlar tarafı, istihbarat elde edebilmek ve yıkılabilir çevreden stratejik olarak geçebilmek için gözlem insansız hava araçları (drone) konuşlandırabilecekler. Savunanlar tarafı ise Saldıranlar tarafının bütün giriş noktalarına barikat kurmak ve konumlarını güvence altına alabilmek için casus kameralara veya tuzaklar kurmaya başvurmak durumunda olacaklar. Strateji ile ekip çalışmasının bir arada kullanımının büyük önem arz edeceği oyun, galibiyete giden yolda saldırı ile savunma arasında yoğun bir çatışmaya sahne olacak.

Eğitimi yüksek olan operatörlerden oluşan takımda, her bir birimin kendisine özgü beceri seti, silahları, cihazları bulunacak iken, özelleştirme yapabilmek de mümkün olacak. Simgesel Rainbow Six Siege haritalarının da bulunacağı Rainbow Six Mobile oyununda, Bölge Kontrolü ve Bomba gibi PvP modlarına da yer verilecek.

Duyuruya özel olarak yayınlanan fragmanı aşağıdan izleyebilirsiniz.

Exit mobile version