Rainbow Six Extraction Sistem Gereksinimleri Onaylandı

Sisteminiz yeni oyun için yeterli mi?

Ubisoft tarafından yapılan yeni duyuru ile Rainbow Six Extraction sistem gereksinimleri netlik kazandı. Bu sayede, oyuncuların kafasındaki “Bilgisayarım yeni oyunu kaldırır mı?” sorusu da cevabını bulmuş oldu. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Rainbow Six Extraction İçerikleri Ücretsiz Olacak


Rainbow Six Extraction Sistem Gereksinimleri Detayları

Fransız yayıncı tarafından verilen detaylara bakılırsa, oyunu rahat bir şekilde oynayabilmek için en aşağı Intel i5-4460 veya AMD Ryzen 3 1200 işlemcili, NVIDIA GeForce GTX 960 (4 GB) veya AMD RX 560 (4 GB) ve 8 GB bellekli bir sistem işinizi görecek.

Resmi internet sayfası üzerinden yayınlanan ve DÜŞÜK 1080p, YÜKSEK 1080p,YÜKSEK 1440p ve ULTRA 2160p olmak üzere dört farklı başlıkta toparlanan ayrıntılı sistem gereksinimlerine aşağıdan bakabilirsiniz.

RSE Sistem Gereksinimleri

DÜŞÜK 1080p

YÜKSEK 1080p

YÜKSEK 1440p

ULTRA 2160p

Son olarak, Ubisoft Montreal tarafından geliştirilmiş olan oyun, kare hızı kilidinin olmamasının yanı sıra, Vulkan API, çoklu ve geniş ekran, NVIDIA DLSS, NVIDIA Reflex desteği, derinlemesine özelleştirme seçenekleri ve oyun içi performans analizi de sunacak.

Rainbow Six Extraction Hakkında

İster tek başınıza isterseniz de üç kişi kooperatif oynayabileceğiniz Rainbow Six Extraction oyununda, New Mexico bölgesinden başlayarak on iki harita boyunca farklı bölgeler boyunca ilerleyip karantina altındaki bölgelere baskın düzenleyecek ve Arhaens adı verilen ölümcül yaratık tehdidinin arkasındaki gizleri ortaya çıkartacağız.

Atılacağımız tehlikeli görevler, bölgelere göre farklılık gösterecek iken düşmanlarımız da gittikçe zorlu hale gelecekler. Kimi zaman kilit bir objeyi tahliye noktasına ulaştırmaya, kimi zaman da düşman dalgalarına karşı hayatta kalmaya çalışacağız.

Çapraz platform ve çapraz kayıt sistemi sayesinde bütün platformlardaki oyuncuların birbirleriyle oynayabilmelerine ek olarak, kayıt dosyanızı platformlar arasında taşıyabilmeniz de mümkün olacak. Bu sayede, platform değiştirseniz bile kaydettiğiniz aşamayı kaybetmeyeceksiniz.

Ubisoft tarafından verilen bir diğer bilgiye göre de kütüphanenizde Rainbow Six Siege varsa, oyundaki operatörlerin tamamını Rainbow Six: Extraction içeriğinde açabilmeniz mümkün olacak. Bununla birlikte, her bir operatörün kendisine özgü teçhizatlarını ve silahlarını da kullanabileceksiniz.

Exit mobile version