Rainbow Six: Extraction İnceleme Puanları Ortaya Çıkıyor

Yeni oyun, puanları ateş ediyor mu?

Rainbow Six Extraction İnceleme Puanları Ortaya Çıkıyor

Bugün kalkan ambargo sonrasında, Rainbow Six: Extraction inceleme puanları da yayınlanmaya başladı. Bakalım oyun mecralarından hangisi, Ubisoft Montreal tarafından geliştirilen oyun için ne kadar puan vermiş? Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Rainbow Six Extraction İnceleme


Rainbow Six: Extraction İnceleme Puanları Ne Seviyede?

Metacritic sitesi tarafından girilen puanlamalara bakılırsa, biz bu haberi yazarken PC (Epic Games Store ve Ubisoft Connect) versiyonu 72 / 100 seviyesindeyken, PlayStation 5 versiyonu 73 / 100 ve Xbox Series X versiyonu ise 75 / 100 idi. PlayStation 4, Stadia ve Xbox One versiyonları için henüz inceleme bilgisi girilmediği için, herhangi bir puanlamanın oluşmadığını görüyoruz.

Ünlü mecralar EGM, Eurogamer, GameSpot, GamesRadar+, IGN ve Windows Central dahil şimdiye kadar yayınlanan bütün inceleme puanlarına aşağıdan bakabilirsiniz.

Rainbow Six Extraction Hakkında

İster tek başınıza isterseniz de üç kişi kooperatif oynayabileceğiniz Rainbow Six Extraction oyununda, New Mexico bölgesinden başlayarak on iki harita boyunca farklı bölgeler boyunca ilerleyip karantina altındaki bölgelere baskın düzenleyecek ve Arhaens adı verilen ölümcül yaratık tehdidinin arkasındaki gizleri ortaya çıkartacağız.

Atılacağımız tehlikeli görevler, bölgelere göre farklılık gösterecek iken düşmanlarımız da gittikçe zorlu hale gelecekler. Kimi zaman kilit bir objeyi tahliye noktasına ulaştırmaya, kimi zaman da düşman dalgalarına karşı hayatta kalmaya çalışacağız.

Çapraz platform ve çapraz kayıt sistemi sayesinde bütün platformlardaki oyuncuların birbirleriyle oynayabilmelerine ek olarak, kayıt dosyanızı platformlar arasında taşıyabilmeniz de mümkün olacak. Bu sayede, platform değiştirseniz bile kaydettiğiniz aşamayı kaybetmeyeceksiniz.

Ubisoft tarafından verilen bir diğer bilgiye göre de kütüphanenizde Rainbow Six Siege varsa, oyundaki operatörlerin tamamını Rainbow Six: Extraction içeriğinde açabilmeniz mümkün olacak. Bununla birlikte, her bir operatörün kendisine özgü teçhizatlarını ve silahlarını da kullanabileceksiniz.

Exit mobile version