Rainbow Six: Extraction Çıkış Tarihi Duyuruldu

Büyük savaş önümüzdeki Ocak ayında başlayacak!

Rainbow Six Extraction Çıkış Tarihi Duyuruldu

Ubisoft ve Ubisoft Montreal tarafından yapılan duyuru ile Rainbow Six: Extraction çıkış tarihi resmiyet kazandı. Buna göre yeni oyun, Ocak ayı içerisinde satışa sunulacak. Detaylar ise haberimizde.


İlginizi Çekebilir: En Çok İndirilen PS Store Oyunları Açıklandı (Ekim)


Rainbow Six: Extraction Çıkış Tarihi Ne Zaman?

Rainbow Six Quarantine olarak duyurulan, ama sonradan isim değişimi kararı alınan yeni Tom Clancy’s oyunu, bu defa Rainbow Six: Extraction olarak duyurulmuştu. Ubisoft Montreal tarafından Amazon Luna, PC (Epic Games Store ve Ubisoft Store), PlayStation 4, PlayStation 5, Stadia, Xbox One ve Xbox Series için geliştirilmekte olan oyun, Ubisoft yayıncılığında 20 Ocak 2022 tarihinde satışa sunulacak.

İster tek başınıza isterseniz de üç kişi kooperatif oynayabileceğiniz Rainbow Six Extraction oyununda, New Mexico bölgesinden başlayarak on iki harita boyunca farklı bölgeler boyunca ilerleyip karantina altındaki bölgelere baskın düzenleyecek ve Arhaens adı verilen ölümcül yaratık tehdidinin arkasındaki gizleri ortaya çıkartacağız.

Atılacağımız tehlikeli görevler, bölgelere göre farklılık gösterecek iken düşmanlarımız da gittikçe zorlu hale gelecekler. Kimi zaman kilit bir objeyi tahliye noktasına ulaştırmaya, kimi zaman da düşman dalgalarına karşı hayatta kalmaya çalışacağız.

Çapraz platform ve çapraz kayıt sistemi sayesinde bütün platformlardaki oyuncuların birbirleriyle oynayabilmelerine ek olarak, kayıt dosyanızı platformlar arasında taşıyabilmeniz de mümkün olacak. Bu sayede, platform değiştirseniz bile kaydettiğiniz aşamayı kaybetmeyeceksiniz.

Ubisoft tarafından verilen bir diğer bilgiye göre de kütüphanenizde Rainbow Six Siege varsa, oyundaki operatörlerin tamamını Rainbow Six: Extraction içeriğinde açabilmeniz mümkün olacak. Bununla birlikte, her bir operatörün kendisine özgü teçhizatlarını ve silahlarını da kullanabileceksiniz.

Duyuruda aynı zamanda yeni Buddy Pass sistemine de yer verildi. Bu sisteme göre, her bir oyunun içeriğinden iki adet jeton çıkacak. Bu jetonları kullanarak iki arkadaşınıza, size katılarak Rainbow Six: Extraction’ı on dört güne kadar ücretsiz olarak oynama imkanı sunulacak. Eğer arkadaş(lar)ınız oyunu satın almaya karar verir(ler)se, ücretsiz oynama süresi boyunca kaydettikleri bütün aşama da eksiksiz olarak aktarılacak.

Son olarak, duyuru sonrasında Rainbow Six: Extraction için Derinlemesine Bakış Serisi adı altında yeni bir video daha yayınlandı. Operatörlerin, cihazların ve React teknolojisinin detaylandırıldığı videoyu, aşağıdan Türkçe altyazılı olarak izleyebilirsiniz.

Exit mobile version