Quantum Break, Game Pass’e Geri Döndü

Jack Joyce bunu beğendi...

Quantum Break, Game Pass'e Geri Döndü

Kısa süreli bir ayrılığın ardından Quantum Break, hem Game Pass servisine hem de dijital mağazalardaki satışına geri döndü. Yani maceranıza kaldığınız yerden devam edebilirsiniz.


İlginizi Çekebilir: Yeni Game Pass Nisan 2023 Oyunları Açıklandı


Bu ayın başlarında, sürpriz bir gelişme ile Quantum Break oyununun Game Pass servisinden ayrıldığını görmüştük. Bildiğiniz gibi ücretli abonelik servisinden iki safhada belirli sayıda oyun kalkıyor. Ama söz konusu bir birinci parti oyun olunca, elbette ister istemez büyük şaşkınlık yaratmıştı.

Bu gelişmenin üzerinden çok geçmeden, oyunun dijital mağazalardan da satıştan kaldırılmasından sonra, Microsoft ve Remedy Entertaint tarafından yapılan açıklama ile yaşanan olaya lisans sorunlarının yol açtığı söylenmişti.

Quantum Break, Yeniden Game Pass’te

Twitter hesabından yeni bir paylaşımda bulunan Xbox Oyunları Pazarlama başkan yardımcısı Aaron Greenberg, Quantum Break oyununun hem Game Pass servisine geri döndüğünü hem de dijital mağazalarda yeniden satılmaya başlandığını müjdeledi. Diğer bir deyişle, yaşanan lisans sorunu çözülmüş oldu. Eğer ücretli abonelik servisinden indirmişseniz ve oyununuz yarım kalmış ise, artık devam edebilirsiniz.

Quantum Break Hakkında

Zamanın parçalanmasına neden olan bir kazanın ardından, Jack Joyse ve Paul Serene bir şekilde değiştiklerini ve sıradışı yetenekler kazandıklarını fark ediyorlar. Bu kişilerden Jack zamanda yolculuk yapabiliyor ve bu gücü kontrol etmede kararlı iken, Paul ise yeteneklerini bu kişiyi bertaraf edip de zamanın akışını düzeltmeye karar veriyor.

Hem Jack hem de Paul, her türden olasılık ile yüzleşmek ve geleceği şekillendirecek seçimler yapmak durumunda olacaklar.

En Düşük Gereksinimler

Önerilen Gereksinimler

Exit mobile version