Quantic Dream Star Wars: Eclipse ile Geri Dönecek!

Bakalım Fransız yayıncının Star Wars evrenine yaklaşımı nasıl olacak?

Quantic Dream Star Wars Eclipse ile Geri Dönecek!

Lucasfilm Games ile Quantic Dream Star Wars Eclipse oyununu duyurdular. Bakalım Fransız geliştiricinin yeni oyunu nasıl görünüyor? Detayları haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Monolith Productions Wonder Woman Oyunu Geliştiriyor


Son oyunun üzerinden üç yıl geçmesine rağmen sessizliğini korumuş olan Fransa menşeli Quantic Dream, bildiğiniz gibi 2019 yılı içerisinde PlayStation platformlarına özel oyun geliştirmekten vazgeçmiş ve çok geçmeden de Heavy Rain, Beyond: Two Souls ve Detroit: Become Human üçlüsünü PC oyuncularıyla da buluşturmuştu.

Son olarak kendi oyunlarını yayınlayacağını da duyuran Fransa menşeli geliştiricinin karşımıza ne ile çıkacağı ise şimdilik merak konusuydu. Hatırlayacağınız üzere geçtiğimiz aylarda ortaya atılan iddialar ile Quantic Dream stüdyosunun Star Wars Eclipse üzerinde çalıştığı söylenmişti.

İddianın Battlefield ve Call of Duty serisiyle ilgili doğru sızıntılar gerçekleştiren Tom Henderson tarafından gelmesi bizleri heyecanlandırmıştı. Ne var ki Fransız yayıncı sessizliğini korumaya devam etmişti. Beklenen duyuru ise The Game Awards 2021 şovu sırasında gerçekleştirildi. Etkileşimli hikaye anlatımı konusunda uzman olan Quantic Dream, yeni oyunu ile bizleri bu defa Star Wars evrenine götürecek.

Quantic Dream Star Wars Eclipse Oyununu Geliştiriyor

Jedi için altın çağ olarak bilinen Yüksek Cumhuriyet devrinde geçecek olan oyunda, Outer Rim’in keşfedilmemiş bir bölgesine gideceğiz. Bildiğiniz gibi Yüksek Cumhuriyet, Skywalker Saga devrinin iki yüz yıl öncesine kadar uzanıyor.

Fransız stüdyonun uzmanı olduğu dallanıp budaklanan anlatım ön planda olacak iken, oyuncu seçimleri ise deneyimin kalbi olacak. Haliyle, vereceğimiz her bir karar da hikayenin gidişatına büyük bir etki edecek. Bunların yanı sıra, her birinin kendisine özgü çizgisi, yetenekleri ve rolleri olacak eşsiz karakterler ile anlatılacak olan yeni hikayeler eşliğinde, daha önceden görmediğimiz mekanları görme fırsatımız olacak.

Duyuruya özel olarak yayınlanan fragmanda her ne kadar oynanışa dair bir şey görememiş olsak da, Yoda’yı görebiliyoruz. Anlayacağımız üzere, Star Wars Eclipse geliştirilme sürecinin erken safhalarında. Zaten çıkış platformları ve çıkış tarihi hakkında da şu an için hiçbir şey söylenmiyor. Ama Fransız geliştiricinin önceki oyunlarına bakacak olursak, bizleri yine harika bir oyunun beklediğini tahmin edebiliriz. Tabii ki bunu net bir şekilde anlayabilmek için halen görmemiz gereken çok şey var.

Star Wars Eclipse için yayınlanan duyuru fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz.

Exit mobile version