PUBG: New State İndirme Sayısı ile Dikkat Çekiyor

Battle Royale oyunu, geliştiriciyi zengin etti...

PUBG New State İndirme Sayısı ile Dikkat Çekiyor

Yayınlanan rapor ile PUBG: New State indirme sayısı belli oldu. Bu bağlamda, geliştiricinin elde ettiği kazanç da belli oldu. Bakalım yakın bir zaman önce yayınlanan Battle Royale oyunu ile ilgili genel tablo ne alemde? Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Fortnite Oyununa Matrix İçerikleri Gelebilir


 

Krafton tarafından geliştirilmiş olan PUBG: New State, 11 Kasım 2021 tarihinde Android ve iOS için aralarında Türkiye’nin de bulunduğu iki yüzden fazla ülkede yayınlanmıştı. Her ne kadar ücretsiz olsa da, oyun için satın alımların yapılabiliyor.

Oldukça yoğun bir ilgiyle karşılanan Battle Royale oyunu için, Sensor Tower tarafından bir rapor yayınlandı. Bu rapor ile PUBG: New State indirme sayısı ve bu bağlamda, geliştirici stüdyonun elde ettiği kazanç netlik kazandı.

Bahsi geçen rapora bakılırsa, ilk haftada en çok indirme yapılan ülkeler listesinin başında yedi milyon ile Hindistan geliyor. Bu sayı, dünya genelindeki yirmi üç milyondan fazla olan indirme sayısının yüzde otuzdan fazlasına tekabül ediyor. İkinci ülke Amerika Birleşik Devletler iken, üçüncü sırada Güney Kore karşılıyor bizleri.

Sensor Tower tarafından yayınlanan raporda yer alan diğer detay ise, Krafton’ın PUBG: New State oyunundan elde ettiği kazancı ortaya koyuyor. Bilgiye göre, App Store ve Google Play Store üzerinden ilk haftada yapılan satın alımlar 2.6 milyon doları bulmuş. Bu listede Amerika Birleşik Devletleri ilk sırada iken, Japonya ikinci ve Türkiye de üçüncü sırada yer alıyor.

Görselliği ile dikkat çeken Battle Royale oyun, oynanış mekaniğinde de önemli yenilikler getiriyor. Küresel aydınlatma teknolojisinin kullanıldığı PUBG: New State, insansız hava aracı çağırma (drone) ve destek talebi imkanlardan faydalanabiliyorsunuz. Bunların yanı sıra, tercihinize göre silahlarınızı özelleştirebildiğiniz bir sistem ve gelişmiş performansın ve optimizasyonun sunulduğu Vulkan desteği bulunuyor.

PUBG: New State Android Sistem Gereksinimleri

PUBG: New State iOS Sistem Gereksinimleri

Exit mobile version