PSN Kullanıcı Adı Nasıl Değiştirilir?

PSN kullanıcı adını değiştirmek isteyenleri böyle alalım.

Geçen sene PlayStation 4 kullanıcıları için PSN çevrimiçi kimlik değiştirme özelliğini aktif hale getirildi. Birçok kullanıcı hala bu işlemin nasıl yapıldığını bilmiyor. Sizlere bu yazımızda 4 adımda nasıl PSN kullanıcı adınızı değiştirebileceğinizi anlatıyoruz. Peki PSN kullanıcı adı nasıl değiştirilir? İşte detaylar!


İlginizi Çekebilir: PlayStation Plus Nedir? Ne İşe Yarar? 


PSN Kullanıcı Adı Nasıl Değiştirilir?

Artık PSN kullanıcı adınızı gönül rahatlığıyla değiştirebilirsiniz. Geçen sene bu özelliği aktif hale getiren Sony PlayStation, 4 adımda kullanıcı adı değiştirmeyi mümkün kılıyor. Kimliğinizi PS4 üzerinden değiştirebileceğiniz gibi aynı şekilde web tarayıcınız üzerinden de değiştirebilir ve oyun keyfinize kaldığınız yerden devam edebilirsiniz.

PSN ID

Peki kullanıcılar PSN kullanıcı adını sistem ve web tarayıcısı üzerinden nasıl değiştirebilir? Aşağıda yer alan adımları atlamadan uygulayarak kullanıcı adı değişikliğini başarıyla tamamlayabilirsiniz sevgili Turuncu Levye takipçileri.

PS4

Bilgisayar Üzerinden PSN:

Not: Kullanıcı adınızı ilk defa değiştiriyorsanız bu hizmetten ücretsiz yararlanabilirsiniz. Sonraki değişimler için Sony ücret talep etmektedir. Herhangi bir değişim kısıtlaması bulunmamaktadır.

Sadece 1 Nisan 2018’den sonra çıkan güncel PS4 oyunlarının bu değişikliği desteklediğini belirtmeden geçmek istemeyiz. Bu tarihten önce çıkmış oyunların bazılarında ise kullanıcı adı değişikliği tam olarak çalışmayabilir, ilerlemeleriniz aktarılamayabilir. Bunlara elde ettiğiniz kupalar da dahil. Oluşabilecek sorunlar hakkında buradan daha detaylı bilgile ulaşabilir ve son kararınızı ona göre verebilirsiniz.


Peki ya siz PSN kullanıcı adı değişikliği hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın.

 

Exit mobile version