PS5’in İlk Korku Oyunu Quantum Error Duyuruldu!

Kaos yeni nesile taşınıyor!

TeamKill Media tarafından geliştirilen kozmik korku birinci şahıs nişancı oyunu Quantum Error, PlayStation 5 ve PlayStation 4 için duyuruldu. Oyun, PlayStation 5‘in ilk korku oyunu olma özelliğini de taşıyor. İşte detaylar!


İlginizi Çekebilir: PlayStation 5 Çıkış Tarihi Ertelenecek Mi?


Quantum Error PlayStation 5 İçin Duyuruldu

Sony’nin PlayStation 5’i resmi olarak tanıtması ile beraber üçüncü parti oyun duyuruları da hız kazanmış durumda. Bugün PS5’in Quantum Error adlı ilk korku oyununu resmi olarak bizlerin beğenisine sunuldu. Kozmik korku birinci şahıs nişancı oyunu olarak nitelendirilen yapımın tanıtım videosuna aşağıdaki oynatıcıdan ulaşabilirsiniz.

Peki oyun PlayStation 5’in çıkış oyunlarından biri olabilir mi? Henüz bilmiyoruz, ancak yapımın aynı zamanda PlayStation 4’e de gelecek olması fazla beklemek zorunda kalmayacağımız sinyallerini veriyor.

PlayStation 5 ile gelecek diğer oyunların listesine aşağıdan ulaşabilirsiniz. (Sadece resmi duyurular listeye dahildir.)

Godfall: Game Awards 2019 sırasında duyurulan aksiyon, RPG ve Co-oP oynanışı ile dikkatleri çeken oyun; Destiny ve Division benzeri “Looter Shooter” bir oyun olarak 2020 yılının sonunda gelecek. Oyun PlayStation 5 ve Epic Games Store’a çıkış yapacak.

Outriders: Bulletstorm ve Gears of War: Judgment yapımlarından tanıdığımız People Can Fly, yeni nesile çıkaracakları ilk oyunu duyurdu. Square Enix‘in yayıncılığını üstlendiği Outriders, bilim kurgu türünü kendisine merkez alan 1-3 oyunculu co-op shooter oyunu olacak.

The Lord Of The Rings: Gollum: Edebiyat ve film dünyasının önemli eserlerinden olan The Lord Of The Rings yeni bir oyun ile tekrar karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. EDGE’e röportaj veren geliştirici, kısaca “Oyunumuzu 2021’de PC ve yeni nesil konsollara çıkaracağız.” dedi. Henüz yapım hakkında herhangi bir video veya görüntü mevcut değil.

Lord of the Rings: Gollum


Peki ya siz Quantum Error hakkında ne düşünüyorsunuz? Oyunu deneyimlemek için heyecanlı mısınız? Düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Exit mobile version