PS5 vs Xbox Series X – Tarafını Seç! (Mafia 2 Hediyeli)

Turuncu Levye’den Berk Demirci, Ramazan Tugay Kahraman, Taha Alperen Karaman ve Ünsal Sarıtoprak, PS5 vs Xbox Series X videosu çekmek için bir araya geldi. Ayrıca bu videoya bir de hediye ekledik. Taha ve Ünsal’ı ilk kez sesli yorumlarıyla göreceğiniz videomuz Turuncu Levye Youtube Kanalı‘nda yayında! Hediyeyi nasıl kazanabileceğinizi ise videonun sonunda açıklıyoruz.


İlginizi Çekebilir: PlayStation 5 Xbox Series X Karşılaştırması


Video açıklaması: Videoda, 4 Haziran 2020 tarihinde yapılması beklenen Sony sunumundan beklentilerimizi konuştuk. Ayrıca Xbox Series X ve PlayStation 5 karşı karşıya geldiğinde tercihimizin ne olacağını da yorumlarımıza ekledik.

Konsol üreticilerinden neler beklediğimizi de konuştuğumuz videoda bir çok ekstra konuyu da ele aldık. Turuncu Levye Youtube kanalında, gelecekte ne gibi içerikler olacağından da bahsettiğimiz videomuza gelip yapacağınız yorumlar ile ”Mafia 2 Definitive Edition” kazanma fırsatını kaçırmayın. Kanalımızda görüşmek üzere.

Mafia 2 Definitive Edition: Savaş kahramanı Vito Scaletta, babasının borçlarını ödeme umuduyla mafyaya bulaşır. Arkadaşı Joe ile birlikte Vito kendini ispatlamak için çalışır ve daha büyük ödül, statü ve sonuçları olan suçlar ile ailede yükselir.

2. Dünya Savaşı Sonrası Empire Bay, NY, fırsatlarla dolu ve organize suçun savaş sonrası Amerika’nın gelişen endüstrilerinden beslendiği bir şehir halin geldi. İlk defa Mafia 2’yi mevcut nesilde göz alıcı HD’de sunulan tek bir pakette deneyimleyin Turuncu Levye takipçileri.

Hediye olarak vereceğimiz oyun remastered sürümdür. 


YouTube Kanalımız


Konsol savaşları Turuncu Levye’de başladı! Peki ya siz hangi taraftasınız? PS5 vs Xbox Series X – Tarafını seç!

Exit mobile version