PS5 Ön Sipariş Kayıtları Başladı!

Ödeme yöntemleri sekmesi nerede?

PS5 Ön Sipariş

Sony Interactive Entertainment, merakla beklenen yeni nesil konsol PS5 için ön sipariş kayıtlarını başlattı. Resmi web sitesini güncelleyen firma, şimdilik sadece ABD’li kullanıcıların ön sipariş yapmasına olanak sağlıyor. İşte detaylar!


İlginizi Çekebilir: Sony: PlayStation 5 PS Tarihinin En İyisi Olacak!


PS5 Ön Siparişe Açıldı

Sony Interactive Entertainment, ABD vatandaşlarına PlayStation 5’in ön siparişini açtı. Resmi web sitesi üzerinde belirtilene göre üretimi sınırlı olacak olan PS5, ilk gelene ilk hizmet esasında dağıtılacak. PSN kullanıcı adıyla ön kayıt yapılmakta. Seçilen oyuncular mail yoluyla Sony tarafından bilgilendirilecek ve ilk sürümü almaya hak kazanacak. Henüz cihazın çıkışı veya fiyatı hakkında resmi bir açıklama yapılmış değil. Cihaz bu yılın sonlarına doğru satışa sunulmuş olacak.

PlayStation 5, RDNA 2 mimarili 10.28 TFLOPs gücünde bir GPU, 8 çekirdekli 3.5GHz işlemci ve 16 GB GDDR6 bellek ile birlikte gelecek. Buna ek 825GB SSD ve NVMe SSD slotuna sahip olacak. Cihaz bilgisayarlarda yer alan tüm SSD’lerden daha hızlı bir bant genişliğine sahip olacak.

Konsolun 4K desteği vereceğini de gönül rahatlığı ile dile getirebiliriz. Peki ya geriye uyumluluk? Konsolun ilk çıkışına özel olarak 400+ PS4 oyununun oynanabilir olacak. Bu kapsamda cihazın geriye uyumluluk desteğine sahip olacağını belirtebiliriz. PlayStation 5 38 cm boyu ile son yılların en uzun konsolu olacak ve aynı zamanda gelmiş geçmiş en ağır konsollardan biri olacak. PlayStation 5’in ağırlığı 4.78 kg olarak listelenmiş durumda.

Cihazın tüm teknik detaylarına aşağıdan ulaşabilirsiniz sevgili Turuncu Levye takipçileri.


Peki ya siz PS5 ön sipariş açıldı haberimiz hakkında ne düşünüyorsunuz? PlayStation 5 için heyecanlı mısınız? Çıkış fiyatının TR pazarında ne kadar olacağını düşünüyorsunuz? Tahmin ve düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Exit mobile version